5 éves lánygyermeked (középsös (ovis) hova jaratod külön órákra? lányom most szeptembertöl fog járni Német néptáncra aerobikra és még zene oviba (ami egy héten egyszer van oda ) szeretném beiratni
Sehová.
anya óvónő, tőle is azt tanultam és szakemberektől is azt olvastam (és magam is így gondolom), hogy a kisgyerekeknek a legfontosabb "feladata" ebben az életkorban a játék.
Teljesen felesleges leterhelni őket különórákkal, nem ettől lesz okosabb, ügyesebb a gyerek felnőttként.
Sehova nem járatom külön órákra, az oviban heti egyszer pénteken úszni jártak eddig.. Szeptembertől újra.
Német néptánc, aerobik, meg még zeneovi.. Ezt mind óvoda után vagy mi?? Ez rengeteg elfoglaltság egy ekkora gyereknek.
én óvónő vagyok-egyetértek a 4-es válaszolóval
nyelvet semmiképp egy középsősnek,és heti max egyet javaslok,az is mozgásos-ugribugri legyen.játszon,olvasson,legyen levegőn,barátnőzzön sokat délután
Teljesen egyetértek a többiekkel, egy ekkora gyereknek még játszania kell, nem kötelező programokra járni. Ráér majd az iskolában külön órákra járni.
Én is olvastam még régebben egy hozzáértő cikkjét, azt írta hogy nem szabad egy ekkora gyereket lekötni ilyesmi feladatokkal mert mivel még pici, hamar feladhatja, megunhatja, csalódás éri és később nehezen fog beilleszkedni, tanulni stb... Akaratlanul is azt várod el egy 4 évestől, hogy teljesítsen, legyen jobb és jobb, nekik még nem való a csalódás, ráér vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!