Fiatoknak ovis ballagasra mit vesztek, mit vettetek?
Figyelt kérdés
2015. máj. 22. 13:37
3/8 anonim válasza:
X6os BMWt.
Természetesen semmit majd a diplomaosztóra.
4/8 anonim válasza:
Lényegében semmit.
Én tesóm fiának, ő az én fiamnak a keresztanyja. Én a keresztfiamnak egy vagány töltött angry birds-es tolltartót vettem az ovis ballagására, utalva az elkövetkező iskolakezdésre. Kb 4000ft volt.
Én én fiamnak meg tesóm vett. :)
Ezen kívül fagyiztunk egyet és kész. :)
5/8 anonim válasza:
Egy száraz virágból álló csokrot,kabalával a közepén .
4 éve a testvére is ezt kapott,nem kell más...
Max elmegyünk sütizni vagy fagyizni az évzáró műsor után.
6/8 anonim válasza:
karórát gondoltunk, mert most tanulta meg leolvasni és amúgy is aktuális lesz a sulikezdés miatt.
7/8 anonim válasza:
Karórát vettem neki, mert meg lett neki ígérve, ha már ismeri az órát, akkor kap egyet, ez jó alkalom rá.
8/8 elistvan válasza:
Szerintem tegyetek le kauciót egy kisebb villára a Rózsadombon. Komolyra fordítva a szót: Az ovis ballagás nettó hülyeség. Milyen komoly dolgot, tett le őszintén a gyerek, hogy érdemes legyen ünnepelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!