Szeretnék néptáncra járni de nem tudom hogy hogyan kezdjem el. Nem fog valaki ismerosom vagy ha lesz barátnom kirohogni?
Figyelt kérdés
2015. aug. 25. 17:53
11/13 anonim válasza:
Én középiskolában kezdtem néptáncra járni. A legjobb dolog hidd el nekem. Kicsi és összetartó, életre szóló barátságok kötődtek. Azóta akármelyik esküvőn betűre tudom az összes dalszöveget, mindre tudok táncolni felszabadultan. És nem utolsó sorban már tudom mi a jó bor, mert vittek minket szüreti fwsztiválokra táncolni. Szerintem feltétlen próbd ki, a folytatást meg Te magad majd eldöntöd.
12/13 anonim válasza:
Nagyon felszabadító a néptánc, érdemes kipróbálnod! Ha van a sulidban/városodban néptánc együttes akkor oda érdemes betagolódni, de egy-egy táncházba is elmehetsz előre, hogy lásd mire számíthatsz. Ha lány vagy fogadd fel egy fiú barátodat kísérőnek, mert általában a felnőtt táncházak 10-től kezdődnek. Sok helyen van tánctanítás is, illetve ha kezdő vagy, akkor moldvai típusú táncokkal érdemes kezdeni, ami egyszerű, ismétlődő lépésekből álló körtánc. Felszerelésnek akárhova mész (ha lány vagy) szoknyába menj és kényelmes cipőbe. Ha komolyabb együtteshez csatlakozol lehet, hogy lesz bemelegítés, ahova érdemes egy kisgatyát venni a szoknya alá, így a gyakorlatok kevésbé kínosak. Ha fiú vagy vigyél váltó pólót, és szintén kényelmes cipőt. Nagyon jó választás a néptánc, számomra az igazi relaxáció. Csak ne aggódj semmit, a néptáncosok rendes (és vicces) népek, be fognak fogadni. :)
13/13 anonim válasza:
Régi ez a kérdés, de azért remélem még segítek.
Nincs jobb dolog az életemben a néptáncnál, hidd el. Próbáld ki, élvezni fogod, de ne táncházba menj. Keress meg egy közeli együttest és beszélj velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!