Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen sűrűn van motoszka est...

Milyen sűrűn van motoszka est a tanúknál?

Figyelt kérdés
Sziasztok, valahol olvastam, eléggé pajzán függöny elhúzós estékről, ezek igazak?
2016. szept. 16. 17:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Kezd unalmassá válni a téma.

1. Ha van, akkor is tagadják.

2. Ha nincs, akkor nem lehet megmondani mikor van az, ami nincs.

3. Ha mégis van, akkor se fogod megtudni.

2016. szept. 16. 17:43
 2/11 KZitus ***** válasza:
2.
2016. szept. 16. 17:52
 3/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, este menjünk nézzük meg :D
2016. szept. 16. 18:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Nincs olyan..
2016. szept. 16. 20:37
 5/11 anonim ***** válasza:
53%

És hol olvastad, erre Én magam is kíváncsi vagyok

Ugyan is közel 26. éve járok gyülekezetbe, de soha nem volt motoszka est.

S ha lett volna, az első Én lettem volna aki elhagyja azt a helyet.

S nagyon unalmas már, ez az 1950-es években felröppent elmebetegség.

2016. szept. 16. 22:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Ilyen tényleg létezik a tanúknál. Gyakoriságát nem tudom.
2016. szept. 17. 20:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Biztos hasonlo lehet mint a pedo papok..
2016. szept. 17. 21:38
 8/11 anonim ***** válasza:
#7: Nem hasonló. Az egész arról szól ,hogy medencébe vannak egy sötét szobába (természetesen meztelenül) és bárki azt csinál amit akar. Tegnap olvastam egy 2010-es kérdést amiben egy srác arról ír ,hogy egy fiatal tanú lányka elment hozzá téríteni és a végén szex lett belőle. ;) Utána persze üldözte a srácot ,hogy vegye el...stb
2016. szept. 17. 21:55
 9/11 anonim ***** válasza:

Valamikor nagyon régen azt beszélték,hogy a tapogató estéken a Jehova tanúi szexorgiákat tartanak.

Elmentek egy tanú házhoz besötitették az ablakokat el ootották a villanyokat és mindenki kitapogatott magának egy párt,így senki nem tudta,hogy kivel fajtalankodik,lehetett az apja,anyja,tesója nagyanyja,nagypja stb.

De persze ez egy nagy marhaság! :) Mert nen igaz!

Én nem vagyok tanú és soha nem is leszek az mert hányingerem van az Őrtorony minden mozzanatától és kukába való hazugságaiból.

De ami nem igaz az akkor sem igaz ha én nem szimpatizálok velük!

Az egész motoszka estnek a története a kommunista időkre hajlik vissza mert ugyanis akkor tiltva volt minden gyülekezet,és ezért ők úgy oldották meg,hogy ennek ez lett a vége.

Az emberek akkor is elég fantáziadusak voltak :) és amire nem volt válaszuk arra aztán tudtak választ találni. :)

Ez a sztory,nincs semilyen motoszka est kedves kérdező! :)

2016. szept. 18. 07:57
 10/11 Norton Oomen válasza:
Természetesen létezik! Az angol szlengben szimplán úgy emlegetik: "swinger seance" (szvinger szeánsz). Kizárólag párok vehetnék részt a rítusban, amely a házasságon kívüli ellentétes nem statikus tapogatására épül egy elsötétíthető helyiségben. A JEHOVA TANÚI vallási identitásukban definiálták, hogy egy 5 éves, vagy annál régebbi kapcsolatban kifejezetten illetlen a fizikai együttlét, így az említett motoszka est alkalmával javíthatnak monoton és sivár szexuális életükön.
2018. júl. 22. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!