Ha egy kis szimpla arany keresztet viselek a nyakamban, bálvány imádó vagyok, ha meg egy jw orgos medált akkor meg nem?
Most mi alapján lehet eldönteni,hogy az egyik miért bálvány és a másik meg miért nem az?
A tegnap láttam egy idős hölgy nyakában (teljesen véletlenűl) egy medált aminek a közepében egészen jól látható volt a "jw.org" és alatta 4 héber betű.
Ez egy ovális alakú arany medál volt.
Nekem egy kereszt van a nyakamban,csak azt nem értem,hogy rám miért "mutogatnak újjal" mert bálványimádó vagyok (szeríntük), de nekik miért meg engedett és teljesen elfogadott ez az ékszer viselete?
Nos bele néztem, és valóban Francia országban vannak lehetőségek és van még Latin-Amerikai ország is, ahova szeretettel várnak olyan embereket, akik szeretnének beszélgetni a Biblia igazságairól és díjmentesen hozzá juthatnak a kiadványokhoz.
De ezek egyikébe sem árulnak semmit, s ha megfigyeled a helységet és annak belsejét, sehol egy darab jelvényt,, kitűzőt vagy láncot nem látsz, csak Bibliai kiadványokat
ennél fogva ilyen nem létezik legfeljebb a rosszakarók szerkesztenek ilyeneket ellenük.
Talán még annyit, hogy valaki egy olyan képet kreált, ahol Obama Amerikai Elnök kezében tart egy "mit tanít" könyvet
Soha nem tartotta a kezében, hogy ezzel lefotózzák, és az eredeti képen teljesen más lapot tart a kezében, valaki így szerkesztette meg és tette fel a világhálóra.
Figyelj opendoor, az ebay és az etsy egyértelmű hogy nem a jw.org hivatalos oldalához tartozik. Ezek független online piacok.
Ahol vannak ilyenek:
Ezeket meg lehet venni, teljesen valóságosak. És egy bizonyos célcsoportnak készültek. Egy olyannak aki reklámozza azt a bizonyos logót.
Az instagramot, a facebookot, a printerest pedig használják Tanúk is. Ezek közösségi és képmegosztó oldalak. Bizony opendoor, nyitott szemmel kellene járni a világban. Nem csak a jw.org oldala létezik egy Jehova Tanúja számára. Aktívan használnak más, főleg közösségi oldalakat is. Ezt a hivatalos oldal nem tudja kielégíteni.
A tumblr nevű, szintén képmegosztó oldalon még sütik is vannak ezzel a logóval.
Ez a nő aki elvesztette unokáját szintén reklámozta azt amit képvisel, egy kitűzővel.
Összegezve, azt lehet látni hogy sok Tanú él ezekkel a lehetőségekkel.
Úgyis tagadni fog minden nyilvánvaló dolgot.
Obama pedig nem kiadványt tartott a kezében, hanem egy kitüntetést adott át egy jw.org emblémát viselő jehova tanúja nőnek, a halott hős unokája végett, aki lövöldözésben halt meg.
Benne volt a tévében is, ő így reklámozta a jw.org oldalt, ami az őrtorony szubjektív Biblia értelmezését tartalmazza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!