Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha egy kis szimpla arany...

Ha egy kis szimpla arany keresztet viselek a nyakamban, bálvány imádó vagyok, ha meg egy jw orgos medált akkor meg nem?

Figyelt kérdés

Most mi alapján lehet eldönteni,hogy az egyik miért bálvány és a másik meg miért nem az?

A tegnap láttam egy idős hölgy nyakában (teljesen véletlenűl) egy medált aminek a közepében egészen jól látható volt a "jw.org" és alatta 4 héber betű.

Ez egy ovális alakú arany medál volt.

Nekem egy kereszt van a nyakamban,csak azt nem értem,hogy rám miért "mutogatnak újjal" mert bálványimádó vagyok (szeríntük), de nekik miért meg engedett és teljesen elfogadott ez az ékszer viselete?

2016. szept. 16. 15:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nos bele néztem, és valóban Francia országban vannak lehetőségek és van még Latin-Amerikai ország is, ahova szeretettel várnak olyan embereket, akik szeretnének beszélgetni a Biblia igazságairól és díjmentesen hozzá juthatnak a kiadványokhoz.

De ezek egyikébe sem árulnak semmit, s ha megfigyeled a helységet és annak belsejét, sehol egy darab jelvényt,, kitűzőt vagy láncot nem látsz, csak Bibliai kiadványokat

ennél fogva ilyen nem létezik legfeljebb a rosszakarók szerkesztenek ilyeneket ellenük.

2016. szept. 16. 23:55
 12/15 anonim ***** válasza:

Talán még annyit, hogy valaki egy olyan képet kreált, ahol Obama Amerikai Elnök kezében tart egy "mit tanít" könyvet

Soha nem tartotta a kezében, hogy ezzel lefotózzák, és az eredeti képen teljesen más lapot tart a kezében, valaki így szerkesztette meg és tette fel a világhálóra.

2016. szept. 16. 23:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Figyelj opendoor, az ebay és az etsy egyértelmű hogy nem a jw.org hivatalos oldalához tartozik. Ezek független online piacok.

Ahol vannak ilyenek:

[link]

[link]

Ezeket meg lehet venni, teljesen valóságosak. És egy bizonyos célcsoportnak készültek. Egy olyannak aki reklámozza azt a bizonyos logót.

Az instagramot, a facebookot, a printerest pedig használják Tanúk is. Ezek közösségi és képmegosztó oldalak. Bizony opendoor, nyitott szemmel kellene járni a világban. Nem csak a jw.org oldala létezik egy Jehova Tanúja számára. Aktívan használnak más, főleg közösségi oldalakat is. Ezt a hivatalos oldal nem tudja kielégíteni.

A tumblr nevű, szintén képmegosztó oldalon még sütik is vannak ezzel a logóval.

[link]

Ez a nő aki elvesztette unokáját szintén reklámozta azt amit képvisel, egy kitűzővel.

[link]

Összegezve, azt lehet látni hogy sok Tanú él ezekkel a lehetőségekkel.

2016. szept. 17. 12:50
 14/15 anonim ***** válasza:

Úgyis tagadni fog minden nyilvánvaló dolgot.

Obama pedig nem kiadványt tartott a kezében, hanem egy kitüntetést adott át egy jw.org emblémát viselő jehova tanúja nőnek, a halott hős unokája végett, aki lövöldözésben halt meg.

Benne volt a tévében is, ő így reklámozta a jw.org oldalt, ami az őrtorony szubjektív Biblia értelmezését tartalmazza.

2016. szept. 17. 12:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha táskát nem is hordanak,meg medált,meg ilyeneket,oké elfogadom,rendben,nem hordanak. De egy nem olyan régi kérdés alatt olvastam tanútól,hogy a királyság termekre Jézusról bármit kirakni bálványimádás. Na de a királyságtermeket már tényleg ott a jw.org,akkor az már nem az? Ez pedig már nem lehet letagadni,a kedvenc éttermünkkel szemben van a királyságterem,szinte napi szinten látom,le is fotózhatom neked,milyen szépen virít rajta a honlap,de Jézusról kiírni egy mondatot bálványimádás...
2016. szept. 17. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!