Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vallásosak, tényleg bűn az,...

Vallásosak, tényleg bűn az, ha véradó vagyok?

Figyelt kérdés

2016. szept. 16. 14:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%
Egyáltalán nem bűn. Sőt, nagyon is keresztényi dolog ilyen módon is önzetlenül segíteni az embertársainkon.
2016. szept. 16. 16:18
 12/21 A kérdező kommentje:
Én a Tanúkat jó embereknek tartom..
2016. szept. 16. 16:19
 13/21 anonim ***** válasza:
71%

Jehovák szerint bűn.

Isten szerint jó cselekedet, hiszen életet mentesz.

2016. szept. 16. 16:29
 14/21 A kérdező kommentje:
Számomra a ne parázdálkodj az azt jelenti hogy, no animal sex, de mapság a vallás ezt miért ne ferdithetné úgy ahogy kedve szottyan?
2016. szept. 16. 16:33
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

"jó embereknek tartom"

erre most kedves Kérdező Jézus azt mondaná, hogy "senki sem jó, csak egy valaki: Isten"

S csatlakozom Jézus mondatához.

Mi igyekszünk a tökéletlenségünk ellenére helyesen élni, cselekedni. Ez a helyes kifejezés.

S a vérrel kapcsolatban pedig nem tartom értelmesnek a további csatákat, mindenki tegyen meggyőződése szerint.

Én és a Testvéreim, továbbra is a vért szentnek tekintjük, mint amiben az életünk van, és amit számon fognak majd kérni mindenkitől.

Hiszem, tudom, hogy semmi rosszat nem teszek azzal, hogy helyesnek tartom ezt, ellenben nem lennék itt.

2016. szept. 16. 17:15
 16/21 anonim ***** válasza:
88%

# 6

"Nem bűn. Az egész vallás egy fszság, pénzszerzési alibi. A Blibliák nyomtatásától kezdve a kamu térítésekig. Akkor adsz vért, mikor akarsz, annyit, amennyit akarsz, csak te szabhatsz határt."

Te mi a bánatos francot keresel ennél a kérdésnél?

Ez a vallási kategória, te meg idejössz szapulni a vallásosokat. Ezt otthon tanították neked, vagy már a születésedtől vagy ilyen bunkó?

Ráadásul egy véradós kérdésre válaszolsz hülyeséget, miközben látszik, hogy életeben nem adtál még vért. De még egy véradós tájékoztatót sem olvastál soha. Különben tudnád, hogy nem akkor ad vért az ember, amikor akar, hanem korlátozott alkalommal, megfelelő kivárással, és csak ha egyéb szigorú feltételeknek is megfelel az illető.

Írd meg inkább a házidat, ha nem akarsz ezen a szánalmas szinten megrekedni.

2016. szept. 16. 17:35
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
#16 Milyen házimat, kisgyerek? Ideje felnőni és kilábalni a középkorból, amit épp tanítanak neked az iskolában. Sokszor adtam vért, Isten nem büntetett meg. Ha még létezne is. A sok vallási fanatikus gyökér, mint a 16-os kisgyerek is, verheti itt a nyálát, bánom is én.
2016. szept. 16. 18:25
 18/21 A kérdező kommentje:
kuss, itt béke van PONT
2016. szept. 16. 18:28
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem, de az igen, ha vérevő vagy.
2016. szept. 16. 22:45
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem,ugyanis a keresztények szerint Jézus volt az első "véradó" egy értelemben,Ő az egész emberiségért adta a vérét,akkor ha mi egyért adjuk,az bűn lenne? :)
2016. szept. 17. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!