Mi a baja a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
A barátnőm hívő keresztény, én viszont világi vagyok. 10 hónapja vagyunk együtt és több nézeteltérésünk is volt már a hívőség és nem hívőség miatt. Legfőképp a nemi élet. Nagyon-nagyon, rettentően nehezen ment bele hogy lefeküdjön velem, ez kb. fél évvel ezelőtt volt. Szűz volt ő is, én is. Ez így is ment jó néhány hónapon keresztül, rendszeresen együtt voltunk és én úgy láttam hogy élvezte, legalábbis Ő is ezt mondta. Aztán kb. másfél hónapja úgy döntött hogy van egy elhatározása és befejezte a szexuális életet egészen a házasságig. Én valahogy nem tudom felfogni hogy most ennek mi az értelme... egyébként sem volt annyira oda a szexért, amit szintén nem értek, de szerintetek valóban az Istennek való megfelelés miatt nem fekszik le velem, vagy csak azért mert utálj a szexet?2016. szept. 13. 21:57
11/15 anonim válasza:
# 10
:D Bocs, de hangosan felröhögtem. Ebben a sztoriban annyira kilóg a lóláb, hogy az nemigaz.
Az említett nő nem a vallásos nézeteivel küszködött, hanem veled. Te nem feleltél meg neki, nyilván ezért is csalt meg, nem pedig vallási okokból. Vagy neked azt mesélte be, hogy vallási okból lépett félre? :D
Persze ha neked az jobban legyezi a hiúságodat, hogy a vallás miatt nem működött köztetek a szex... hát áltasd csak magad.
12/15 anonim válasza:
#10 Apukám, jól lejárattad most magadat ezzel amit leírtál, lényegében téged megcsalt egy olyan csaj, aki magát atom vallásosnak mondta, mellette kijelentett, hogy esküvőig nem akar már sexelni, egy idő után, majd szépen félre répázott valakivel, miközben te duzzogtál magadban, hogy a csaj mekkora bigott és életképtelen hívő, ő napi szinten vitt egy csávót a csúcsra, te meg közben azt hitted mekkora menő vagy, és mekkora laza a csajhoz képest, sírok a röhögéstől, bocs, de így lejáratni magad :D
13/15 anonim válasza:
12. amúgy a 2 pasi meg 1 kicsibe pont ez volt xD
14/15 A kérdező kommentje:
Sajnos igaza lehet... beléjük verik már gyermekkorban hogy a szex rossz dolog és házasság előtt bűn. De egyébként nem is csak ez itt a gond, hanem a keresztények valamiért azt hiszik magukról hogy nekik Isten mindent megad majd az életben amit akar és stb. ... Hogy lehet ilyeneket mondani? Nagyon furcsa emberek és néha marhára idegesítőek is tudnak lenni, nem beszélve arról, hogy a nem megtérteket le ateistázzák.
2016. szept. 14. 20:02
15/15 anonim válasza:
#15 Persze, mert a többségüknek elképzelésük sincs a valódi ismeretről, én sem vagyok egy nagy agy, de ha valami valóban érdekel, akkor annak a végére járok, és nem hagyom, hogy a laikus gondolkozás befolyásoljon még akkor sem ha esetleg a szimpátiám tárgya meg is bukik a próba alatt, vegyük a Bibliát, és a tíz parancsolatot érdekes dolog, hogy éppen Mózes aki egyébként Egyiptomba nevelkedett vitte el a népnek a kőtáblát, de várjunk csak mi is ebben a furcsa? Például az, hogy a halottak könyve, Mózes előtt jóval hamarabb keletkezett, amiben egészen véletlenül majdnem a teljes tízparancsolat megtalálható, egészen furcsa nem? És mi van például azokkal az istenekkel, akik Krisztus előtt már több száz, ezer évekkel a legendák szerint megcselekedték többségében azt, amit Jézus? Például volt olyan isten, aki harmad nap támadott fel, olyan is akinek 12 apostola volt, olyan is aki szűztől fogant, olyan is akit keresztre feszítettek, és még lehetne sorolni, milyen furcsa, hogy ezek is teljesen megegyeznek azzal, ami Jézussal megtörtént, de mondok egy még jobb dolgot, Egyiptom a világ egyik legnagyobb tudást felhalmozó országa volt, a legtöbb szerzetes, későbbi világban mindenfelé elvándorolt tanítók, tudósok java része, Egyiptomba tanult, majd egészen véletlen, amikor Európa a mostani és kialakulásának idejében, majd az azt követő időszak keresztény fellegvára, szépen kifosztotta Egyiptom kincseinek a java részét, véletlen megjelenik egy könyv, amely teljes egészében úgy mutatja be Egyiptomot, mint a pogányság fellegvárát, mint egy megvetendő undormányt, amely Isten ellen fellázadt, én egy dolgot mondok, a győztesek írják a történelmet, és a romjaiba heverő egyiptomi birodalom, minden volt csak nem győztes, amikor Európa szépen kifosztotta, kulturális és vagyoni szinten is, majd megjelent a hatalmas Keresztény vallás, amelynek szintén véletlen teli volt világi politikusokkal, előkelőségekkel, és vagyonos emberekkel, majd például a rengeteg görög és római pogány szobor véletlen kapott egy kis retusálást, és hoppá megjelentek a keresztény elemek..... Mint mondtam is túl sok a véletlen, bárki aki elolvassa az egyiptomi halottas könyvet látni fogja, hogy Egyiptom évezredekkel előtte rendelkezett azzal a tudással, ami szépen beépült a kereszténységbe, az,hogy az én szavam mérvadó e, nyilván nem, pusztán az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!