Mi a baja a barátnőmnek?
Arról van szó, hogy egyik legjobb barátnőm és mindig mindent elmond nekem (én is neki), tudja, hogy bízhat bennem! Ma átmentem hozzá mert valamit adott és láttam, hogy úgy jött ki, hogy el volt kenődve a sminkje és biztos, hogy sírt! Kérdeztem, hogy mi a baj? Azt mondta, hogy semmi! Hiába kérdeztem nem mondta el...most facebookon is csak annyit mond, hogy ne aggódjak mert megvan! Oké, de mégis legjobb barátnőm és ez annyira fura, hogy most van ilyen először mióta ismerjük egymást, hogy nem mondja el! Mit csináljak? Aggódok érte...
Én: 15/L Ő:16/L
Megmondod neki: "Úgy nézel ki, mint aki sírt. Nem kell elmondanod, hogy miért. Ha bármiben segíthetek, szólj!"
Lehet, hogy kell neki egy kis idő, amíg beszélni tud róla. Türelem.
Lehet valami olyan dologról van szó, amit szégyell mások és még előtted is..legyél türelmes, ha elmondja, akkor elmondja, ha mégsem, akkor inkább hagyd rá.
és azt tudom még én is írni, mint az első, hogy azért ajánld fel, hogy számíthat rád bármiben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!