Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a baja a barátnőmnek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baja a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
14/15 évesek vagyunk. Az első alkalomnál (néhány hete) a barátnőm alig engedte, hogy óvszert húzzak, csak mikor folyt, akkor húzhattam fel. Most, mikor terveztük megint, a barátnőm kitalálta, hogy dobjam ki az óvszert, mert nem vehetem fel. Vagy azzal vagy sehogy sem. Erre mondtam, hogy nem, mert nem akarok gyereket. Lehet, hogy tablettát vett be, vagy miért van ez?
2011. dec. 28. 17:55
 1/7 LadyLee ***** válasza:
Ezt talán a barátnőddel kellene megbeszélned. Ha ahhoz elég érettnek érzed magad, hogy dugjatok, akkor beszélgetnetek is tudni kellene...
2011. dec. 28. 17:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért kell 14 évesen össze-vissza dugni, ha még ennyi esze sincs? Van egy olyan érzésem, hogy te se az intelligenciájába szrettél bele...
2011. dec. 28. 17:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Normális életben másképp viselkedik, eddig még nem volt ilyen. Ez valami betegség?
2011. dec. 28. 18:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Katólikus.
2011. dec. 28. 18:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Szeritem nagyon hülye és egy gyerekkel akar magához láncolni. Vagy ezzel akar lázadni valami ellen... :D
2011. dec. 28. 18:02
 6/7 problem?:D ***** válasza:
9 hónap múlva visszaköszön ami bement:)
2011. dec. 28. 18:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Most, mikor terveztük megint, a barátnőm kitalálta, hogy dobjam ki az óvszert, mert nem vehetem fel. Vagy azzal vagy sehogy sem.

Mivaaaaan? Kidobatta a gumit, de azt mondta, hogy vagy gumival vagy sehogy? vagy mi? Áhh, gyerekek vagytok ehhez még.

2011. dec. 28. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!