Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi baja van a barátnőmnek?

Mi baja van a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Először is lány vagyok, azért nem írom más témába. Szóval volt egy legjobb barátnőm, 2 éve elköltöztek jó messzire, azóta csak msn-en és telefonon tartottuk a kapcsolatot. Akartam találkozni, de mindig talált valami kifogást. Egyszer volt olyan, hogy nem írt vissza msn-en, sms-ben, nem vette fel a telefont, pedig a telómról az összes pénz lement a felesleges smsekre, és nem hogy bocsánatot kért volna, vagy valami, semmi. Hát meg is sértődtem, azóta kibékültünk, bár bennem ez az eset még mindig meg maradt, azóta nem is tudom úgy szeretni mint egy legjobb barátot. Én írtam eddig rá msn-en, most kipróbáltam hogy nem írok rá, kíváncsi vagyok rám ír e, nem, már két hete ez megy. Rosszul esik, hogy elvárja hogy én hívjam, én írjak neki... Szerintetek mi a baja? Kihasznál? Nem is a barátnőm?
2011. ápr. 23. 13:13
 1/7 anonim ***** válasza:
én sztem már nem érdekled anniyra, elvan a saját életével...
2011. ápr. 23. 13:17
 2/7 anonim ***** válasza:
amit leirsz, tipikus peldaja az egyoldalu baratsagnak. ez van. vagy beletorodsz, hogy teged jobban erdekel az o sorsa es hogylete, mint ot a tied, vagy megkeseredsz. az ilyen "baratsagok" elobb-utobb vegeternek.
2011. ápr. 23. 13:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is màr nincs szüksége a tàrsasàgodra, tehàt nem volt igazi baràtnõ. Te se keresd es ne alàzkodjàl meg.
2011. ápr. 23. 13:19
 4/7 A kérdező kommentje:
:(
2011. ápr. 23. 13:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is pont ez volt a helyzet. Mindig én kerestem, Ő csak akkor ha kellett valami segítség. Ez igy ment 15 évig, gyerekkori barátság (13 éves kortól)volt. Sokáig reménykedtem, nagyon sokára jöttem rá, hogy ez nem barátság ez egy gyenge haverság. Legutóbb az történt hogy nekem kellett segítség, amit Ő elutasított, hogy nem ér rá! Na akkor betelt a pohár. Háromnegyedéve nem beszélünk. Közben lett egy másik barátnő jelölt, aki majd összetöri magát hogy beszéljünk, csináljunk ezt-azt.
2011. ápr. 23. 13:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem általánosban volt egy ilyen legjobb barátnőm. Mindig együtt voltunk, szinte sose veszekedtünk, rengeteget nevettünk, mindent tudtunk egymásról. Elballagtunk, én már városba kerültem. Nem szokott számítógépezni, ezért teljesen megszakadt a kapcsolat.

Sajnos ez ellen nem tudsz mit tenni. Vagy rákérdezel, hogy mit szeretne, vagy ráhagyod.

Ha rákérdezel, azt viszont barátságosan tedd. Mondd, hogy tanácstalan vagy, és inkább mondja meg, hogyha nem szeretne veled barátkozni.

2011. ápr. 23. 13:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Ő messze él megvan a saját élete új barátok, egyszerüen már nem vagy részese az életének ne foglalkoz vele az ő baja ha elveszit egy hűséges barátot.
2011. ápr. 23. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!