Milyen módon lehetne elérni, hogy ne lehessen kiírni ál-kérdéseket, pl az őrtorony propagandából? (vagy legalább törtöltetni)
Hogy mit?
Valakivel össze keversz kedves Barátom
Már ne haragudj, nem provokálok senkit, nem teszek fel kérdéseket az Őrtoronyból,
igen sok kedves ember tér vissza beszélgetni az utcai, nagyvárosi munkát végezve
Egyébként örülj, mert hamarosan kilépek innen ebből a fórumból, közel az 50-es éveimhez. boldog emberként nem vagyok kíváncsi olyan emberekre akik ha nem is értenek egyet, olyan, emberhez méltatlan szavakkal felelnek egymásnak, csak lesek, és a keresztényi életüket fitogtatják.
Légy boldog,
sokan mint Pl Katy Weaver, és sokan még a Fiúk közül is, ezért lépett ki erről az oldalról annak idején.
Engem egyszer egy százalékban egy szinten levő mocskos szavakkal írogató emberrel hoztak össze, hogy a Tanuk név nélkül, milyen merészek.s akkor írtam ki a nevem, s kiderült a rágalom alaptalan.
Nos ezzel részemről befejezettnek nyílvánítom a beszélgetést, mindenkinek szép életet kívánok.
igen, tudom azt olvastam még korábban, valóban gyalázat, de ugye az illető bűne nem enyhíti a tiédet, hiszen a gyilkos a bíróság előtt nem hivatkozhat a másikra, hogy "dehát az is ölt!"
noss ha végre valóban lelépsz azzal mindenkinek csak segítesz had fejtsem ki, hátha ez segít hogy végre valóban abbahagyd a gyakorizást:
-neked segít, hiszen kevesebbet idegeskedsz nem kell szembesünöd azzal hogy másoknak más a véleménye, hogy felháborodnak ha magadat Isten szócsövének nyilvánítod, tehát sem a színvonalas kritikát sem a gyalázkodást nem kell olvasnod, ez lélektanilag nyilván jót tesz majd neked
-tanú társaidnak sem fogsz ártani, hiszen ahogy a te posztjaid a feledésbe merülnek velük merül a feledésbe za előítélet hogy jehova tanúi minden kérdést szétoffolnak erőszakosak gyalázzák a másikat, és egyebek
-segíted a nem-tanúkat is hiszen mi majd rendesen tudunk tovább beszélgetni anélkül hogy már előre görcsöl a gyomrunk mikor jösz és írod tele minimum 5 egymás utáni válaszban a kérdésünket az oda nem illő őrtorony propagandával
Szia!
Melyik felekezethez tartozol? Ott minden rendben van? Nem lehet, hogy ezt a sok energiát inkább oda kéne irányítanod? Jó dolog az, hogy a szomszédnál akarod kezdeni a takarítást?
noss ilyen probléma egyik felekezettel kapcsolatban sem merült még fel sőt ha tovább tágítjuk a kört egyik vallással sem
opendoor nem úgy volt hogy végre elmész a gyakoriról?
Kérdező!
Nossss, nyilván ez az egyetlen megoldandó feladat van a világ összes vallását tekintve, mert ugye sehol semmi más nincs!? Ha ez megvan, már itt is van a szép, új világ.
Egyébként ügyesen kikerülted a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!