Jehova tanúi miért mondanak ellent önmaguknak?
Az őrtorony tanítás szerint Jézus egy angyal, aki leszületett emberi testbe, hogy ő vegye el a bűneinket.
Egy kérdés alá viszont ezt írta egy tanú az angyalokkal kapcsolatban:
ezért is valótlan az, hogy az angyalokat fizikai testbe rakja hogy ide szülessenek.
????
Itt az említett kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__8..
Ők azt írják itt is minden nap, hogy Jézus angyal volt és angyal jelenleg is.
De aki ezeket írta, mind azt, hogy Jézus csak egy angyal, és amit a kérdésnél is bemásoltam, az most hallgat.
Kedves Kérdező.
Jézus jóváhagyással tette azt ami történt, nem Isten akarata ellen, mint a démonok.
Hiszen maga az Atyja idézte elő, hogy a Fia élete átkerüljön egy érintetlen Nő pocakjába, hogy Ádámmal egyenértékű emberként szülessen meg.
Azért itt elmondanám, hogy a démonok egyből felnőtt emberi testben "landoltak" és nem leszülettek.
ezért sajnos rosszul látod a helyzetet.
Bocsánat de nem azért hallgattam, Nem tudom, Te hogy vagy vele , De nem mindig ülök a gép előtt és nyomkodom a betűket.
ezért a türelmetlenséged miatt vádoltál meg alaptalanul,
Gyülekezetben voltam,
Nem tagadok semmit.
Jézus az angyalok fejedelme, aki arkangyal beosztásban volt. Ma már több ennél. Királyi hatalmat kapott. A Rang pedig senkit nem tesz egyenlővé azzal, akitől a rangot kapja.
De a rendeltetését tekintve továbbra is a legmagasabb angyali rangban van, nem vált mindenható Istenné,
"valótlan az, hogy az angyalokat fizikai testbe rakja hogy ide szülessenek. "
Ez a mondatod igaz, hisz egyetlen egy angyal sem született még embernek.
Ahogy Jézus sem. Az sem állja meg a helyét, hogy az ő beleegyezésével történt, mert ilyesmit sehol sem ír a Biblia és jól tudod te is, mit fog kapni az, aki hozzátesz a Bibliához.
Tehát leírtad ezt a mondatot, majd most meg cáfolod. Össze vissza beszélsz.
Vagy pedig ezt így tanítják nektek, hogy egyik állítás üti a másikat és ezt kötelező elfogadni, majd így, enyhén szólva is zagyván továbbadni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!