Mit gondoltok ezeknek az embereknek a munkásságáról?
https://www.youtube.com/watch?v=fOsiGwaBzNk
Én ahogy észrevettem, úgy ahogy van a teljes kereszténységet az ördög szolgáinak tartják, és magukat tartják a kivonultaknak, akik csakis az igaz imádatot mutatják be.
Az első mondatból kiderül azt se tudja miről van szó.
Azt bizonygatja, hogy az Atya és a Fiú nem lehet ugyanaz a személy. A szentháromságtan nem állítja ezt. Nem értem, hogy aki tényleg ennyire dilettáns az miért osztja az észt.
"viszont ezek az emberek egyre több embert vesznek rá a videóikkal, hogy a létező összes keresztény felekezet tagjai hagyják ott az egyházukat"
Az ide vonatkozó statisztikák nem ezt mutatják. Az ilyen és az ehhez hasonló szekták azok közül toborozzák a híveiket, akiknek nem kiforrottak a hitnézetei, illetve másik hasonló szekták híveit csábítják át sikerrel. Az apostoli folytonosságú egyházak köszönik szépen, továbbra is jól megvannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!