Ti ezt hogyan érzitek? Valóban hipnózisban, varázslatban vagyunk, amíg ráébredünk minél többen? Többi lent (részigazság).
Valóban mindannyian egy film szereplői vagyunk?Vannak,akik orvos,vannak akik politikus,vallási vezető,rendőr,hajléktalan,alkoholista,szerelő,író,buszvezető,bíró ,rabló és egyéb szerepekben van.
Képesek voltunk tényleg elveszni a részletekben,és azon vitázni,hogy most Jézust keresztre feszítették vagy nem,egy olyan dolgon,amit nem láttunk,de valakik leírtak?Én is elhiszem,hogy ő létező valamilyen szinten,de csak egészséges hozzáálással(semmi több).De amíg csak azért képesek embertársaikat bűnösnek tekinteni addig,amíg őt mások nem fogadják el(és csak saját magukat igaznak,bűntelennek tartani),addig fenn van tartva a bűn mátrixa(mondjuk ez egy börtönbolygó addig),és a többi embertársad egy vakhit miatt,mert valaki azt mondta(hogy ugorj a kútba)bűnben,betegségben tartani?Addig,amíg a saját igaz(unk)at akarjuk másokra erőltetni,amiről ők nem hallottak,nem tehetnek,másban hisznek,más neveltetésben részesültek,addig mi magunk sem lehetünk szabadok.Pontosabban én igyekszem az embertársaimra úgy tekinteni,hogy rendesek(vagyis igyekszem kikerülni a béklyómból).Vagyis,ha elhitették velünk,hogy mindannyian bűnösök vagyunk,akkor amennyiben felszabadítjuk a tudatunkat,lelkiismeretünket képesek vagyunk tisztább tükrön keresztül látni,nézni embertársainkra,függetlenül attól,hogy miben hiszenk,vagy mit tettek(régen)amit Te és én nem is láttunk(ha meg valakiről mondanak valamit,arról nincs értelme azonnal,de talán később sem ítéletet mondani).
Na most,ha mi emberek addig amíg egy sakkozó(egymás alá-fölérendeltségű),és nem embertársainkat kiigazító,kijózanító Teremtőben hiszünk,addig fenn van tartva a bűn,betegség,rabszolgaság "mátrixa".Feltéve,ha Te és Én felszabadítjuk ezalól tudatunkat,lelkiismeretünket,és képesek vagyunk tisztább tükröt elővenni,másik oldaláról,az ártatlanságról is meggyőződhetünk a másik embernek.És így nem csak magunkon,hanem őrajta is segítünk.Nézhetsz egy másik emberre úgy,hogy egészséges,bűntelen(nem fontos mondani neki,csak érezni,és,amennyiben ő ezt így tudattalanul is magára veszi,és magáról is azt szeretné gondolni,érezni,hogy ő ilyen,akkor ő meg is gyógyul,de ha ő betegen érzi jól magát(mert úgy kap ellátást,stb.,akkor maradjon beteg,az ő hite az igaz,Te és Én nem befolyásolhatjuk döntésében,lelkiismeretét meg főleg nem piszkálhatjuk).
Nos,amennyiben tényleg egy film szereplői vagyunk,és van saját gondolkodásunk-függetlenül attól,hogy Jézus létező vagy nem(az ő igaz szeretetében én is hiszek),keresztre feszítették vagy nem,és nem az álhagyományokban,a kívülről elénk tárt,továbbgondolt dolgokban,áltudományos megoldásokban(amik körbe-körbe hipnózisban vezettek minket)keressük a megoldást,hanem felszabadítva tudatunkat,lelkiismeretünket valami családiasabb,barátságosabb,saját gondolkodásra képesebb,lelkiismeretesebb környezetet is teremthetünk magunknak,mindenki a saját környezetében.Amíg van jutalmazás,addig van büntetés is(és ezzel hiány),de,ha kiigazítás van,és egymás mellérendeltség,akkor mindenünk meg lehet,ami kell,egyszer úgyis kiderül,hogy mi is ami igazán számít.
Az életünket vagy más írja meg előre vagy mi írjuk meg.A Te döntéseden is múlik,melyiket választod.Járj utána,tegyél érte,merj szembenézni félelmeiddel,és merd elengedni azt,ami eddig fogságban tartott,és tartsd meg,amire ebből szükséged van.Te döntésed.
Köszönöm szépen,hogy elolvastátok.
Szervusz.
Nem,
ez a szín tiszta valóság, és az igazság benne van Isten szavában.
Szerintem is egyfajta "mátrixban" élünk.
A gonoszság mátrixában, hiszen ezt Jézus is megmondta, hogy "az e-világ fejedelme: a sátán". "Nem azért jöttem, hogy kárhoztassam a világot, hanem hogy megmentsem a kárhozattól".
"Akit a FIÚ szabaddá tesz, az valóban szabad".
Minden hatalmi intézmény ebbe a mátrixba van betagozódva.
Minden földi hatalommal élő, és azt alkalmazó (akár fegyveres, vagy adminisztratív) szervezet a mátrix része, mert maga a hatalom és annak gyakorlása az-az a sátáni erő, ami működteti ezt a mátrixot.
Akik vállalják a megtérést, és a jézusi utat, azokat kiveti önmagából és üldözi a mátrix.
A senkinek sem ártás, mindenkinek megbocsátás, és segítés, ez az a jézusi út, ami kivezet ebből a mátrixból.
A szabadító, megváltó pedig nem más, mint akit a teremtő Isten elküldött: Jézus Krisztus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!