Lehetséges, hogy tényleg Odin segített?
Lefogytam a nyáron, és sajnos a vége felé az egész kezdett anorexiába átcsapni.
100-300 kalóriákkal éltem egy nap, és szabályosan megundorodtam a kajától, nagyon vékony voltam/vagyok, és kövérnek láttam amagam, de nem is ez a lényeg.
Szerencsére teljesen nem alakult át a gondolkodásmódom, néha voltak "józan" pillanataim, ilyenkor teljesen összeomlottam
Pár héttel azelőtt áttértem a viking vallásra, viszont hamar el is vesztettem a hitem, mivel csak a fogyásra voltam képes gondolni
Az utolsó ilyen összeomlásomnál kétségbeesésemben annyit mondtam, hogy "Odin segíts".
Másnap elég erős voltam, hogy elhatározzam, véget vetek az egésznek, és (bár előtte is többször elhatároztam, hogy "holnaptól többet eszek, sosem sikerült) sikerrel jártam.
Sóval áttértél a régóta nem létező viking vallásra... majd azonnal vissza is tértél... Értem.
Az anorexiáddal pedig sürgősen fordulj orvoshoz! De ha már ott jársz, ezt is mondd el neki. ;)
2 hétig csináltam csak
Azért írtam, hogy "kezdett átcsapni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!