A muszlimkok Jézust várják, mint megváltót?
Itt találtam ezt:
"Igen, mi muzulmánok Jézust várjuk, ő a mi megváltónk. "
Amúgy a cikkből mi igaz?
ez az oldal úgy hazudik ahogy a víz folyik, ne olvasd
ami viszont igaz, hogy az utolsó idők jeleinek egyike az Iszlámban ,hogy Jézus (mint egy a sok próféta közül, mégis fontos alak) visszatér, 40 évig mint földi uralkodó fog kormányozni, igazságos és jó király lesz, és megsemmisíti a kereszténységet, ugyanis a keresztények nagyrészét meggyőzi arról ,hogy korábban tévedtek és valóban az Iszlám tanítja za igazságot, többek között magával Jézussal kapcsolatban is, a maradékot pedig kivégezteti
#1: Egy jó véres csülökkel húsvétkor. ^^
Amúgy..."„IZRAEL BUKÁSA A KORÁNBAN RÖGZÍTETT
TÉNY ÉS TÖRTÉNELMI SZÜKSÉGSZERŰSÉG”"
Kár volt megnyitnom a linket. Ez a "leleplező" (tökömet leplezitek le XDD) oldal is kb. annyira autentikus lehet ,mint annak idején a Milli vanilli. :)
És most küldöm nekik ezt a számot:
Nem ismerem az iszlám teológiát, ezért nem is foglalok állást ebben a kérdésben, de én úgy hallottam, hogy ők is várják Jézust.
Nem tudom, ez mennyire igaz, egy muszlim biztosan jobban el tudna igazítani ebben a kérdésben, mert ez engem is érdekel.
Dante
Ez a cikk foglalkozik Jézussal az iszlám szemszögéből. A cikk alján van szó a visszatéréséről.
"a maradékot pedig kivégezteti"
Ha ez igaz, akkor inkább ezer halál, mint ez a vallás.
"a maradékot pedig kivégezteti"
Csak Németh Sanyi bácsi szerint.
A Mahdi "aki nem sokkal Jézus eljövetele, vagyis az ítélet napja előtt jelenik majd meg. "
A Mahdi " Hadhrat Isza, azaz Jézus Krisztus eljövetele előtt tér majd vissza, hogy vele békét és igazságot hozzon a földre."
Jézus hozza a békét és az ítéletet az Iszlám szerint?
Miért jut neki ilyen nagy szerep?
Mohamednek a vallásalapítónak semmilyen szerep nem jut ?
A mahdi"Imát vezet Mekkában Jézus visszatéréséig (SZAW), aki átveszi tőle az igaz hit vezetését."
Az Iszlám hit szerint Jézus fogja a muszlimokat vezetni?
Talán ő legfőbb vezetőjük?
És Mohamed?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!