Vallásos emberek, és nem vallásosak! Mit gondoltok arról, hogy egy amerikai keresztény azt mondta, hogy a Harry Potter, Star Wars és az Én kicsi pónim démoni filmek/mesék?
Mit gondoltok erről?Mi a véleményetek? Valóban lehetnek ezek démoniak? Azt is mondta,hogy a hupikék törpikék démoniak,és hogy törp papa úgy néz ki,mint Sztálin! Mit gondoltok erről ?
Videó,ahol mondja : https://www.youtube.com/watch?v=LvYQh5xwO4I
(Véleményeket szeretnék mindenkitől,ateistától,kereszténytől,tanútól!Csak kérlek,ne vesszetek össze,tiszteljétek egymást!)
"Az olyan filmeknek amiknek köze nincs a valósághoz és a hazugságra épül"
Az pl. a mese - aminek nagyon is fontos szerepe van a gyerekek normális fejlődésében.
AKKOR, ha ők is tudják, hogy ez most mese.
Ezért pl. a Biblia kisgyereknek destruktív és nagyon nem ajánlott olvasmány!
Szervusz.
Mivel nem Isten dicsőségét és gondolkodását tükrözi, nyilván nem lehet Istentől származó.
Nem a helyes gondolkodást építi támogatja, ezért egy valakitől származhat.
Jézus azt mondta, aki nincs velem ellenem van, két asztalról nem lehet táplálkozni.
Igen egyetértek az említett emberrel, hiszen az Ő kezében van a világban a politika, a média, és a vallások is.
Szerintem aki így gondolkodik, az nem normális. Nem tudom mi a baj egy mesével, filmmel, aminek a célja a szórakoztatás és nyilván nem a valóságot tükrözi. Az, hogy valaki az Én kicsi pónimat vagy a Hupikék törpikéket démoninak látja, na ott már súlyos bajok vannak.
Sok keresztény ismerősöm van és a többség teljesen normális. Viszont én is ismertem egy olyan lányt, aki szerint az iskolai farsang bűn, pokolra jut aki borotválja a lábát és az is, aki gitározik vagy mondjuk römizik. Szóval a keresztények közt is vannak nagyon idióták, úgy ahogy a muszlimok, zsidók és ateisták között is.
Itt egy róm.kat. véleménye:
Az az ember épületes marha.
A történetek többsége NEM vallási indíttatásból íródik, hanem, hm, nem is tudom, mondjuk a kreativitás kifejezése céljából!
A szerzők felépítik gyönyörű világaikat, aztán jönnek az ilyen marhák és mindent demonizálnak - csodálatos időket élünk...
Te jó ég,hova jut ez a világ...Keresztény vagyok és kiskorom óta szeretem a Harry Pottert, aki azt állítja hogy démoni az 100% hogy nem olvasta a könyveket, csak látatlanban ítélkezik.
Én kicsi pónim démoni? Hát ez röhejes, csak egy beteg ember találhat ki ilyet:D
De komolyan, az egész videó úgy, ahogy van egy nagy sületlenség, nem érdemes sokat gondolkodni rajta kérdező, ez egy nagy baromság:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!