Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A sátánistáknak jó dolguk van...

A sátánistáknak jó dolguk van a pokolban?

Figyelt kérdés
A Sátánnál gondolom jó dolguk lesz a pokolban a sátánistáknak,vagy tévedek?

2016. aug. 26. 17:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
akik hangosan tapsoltak hitlernek vagy sztálinnak még nem kellett kimenniük a frontra meghalni?
2016. aug. 26. 21:46
 12/21 anonim ***** válasza:

# 8

"Ha lenne pokol és számonkérés, már a teremtésed pillanatában tudnia kell, hogy oda fogsz kerülni."

Ez teljesen téves okoskodás. Isten kívül áll az időn, számára nincs előbb meg később.

"Azért ez nem lenne túl etikus dolog a szeretet Istenétől, hogy az örök szenvedés és kárhozat számára teremtene meg lelkeket!"

Éppen ezért nincs is erről szó. A teremtéssel minden ember lehetőséget kap az üdvösségre, aki pedig elcseszi ezt a lehetőséget, az hát elcseszte.

2016. aug. 26. 23:02
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

23:02: "Ez teljesen téves okoskodás. Isten kívül áll az időn, számára nincs előbb meg később."

Igen, egy mindenható egyben mindentudó és időtlen is, mivel az idő maga egy korlát lenne a mindentudás útjában. Pontosan EZÉRT írtam hogy a teremtésed pillanatában (számára a végtelen van-ság állapotában) tudja, hogy mi lesz a sorsod! Pont ezért helytálló a gondolatmenet, ha van pokol és emberek juthatnak a pokolra, akkor eleve a pokolra teremtettek, aminek nincs értelme.

"A teremtéssel minden ember lehetőséget kap az üdvösségre, aki pedig elcseszi ezt a lehetőséget, az hát elcseszte."

A lehetőség szerinted a szabad akarat, csakhogy a lehetőségek is a teremtés részei, amikből választhatsz (csakúgy, mint a téged érő külső hatások, amik végső soron azt befolyásolják, hogy HOGYAN fogsz választani). Nincs köztük jó vagy rossz, abszolút értelemben véve mindegyik csak lehetőség, amivel a "szabad" akaratodat (a választás lehetőségét) megtapasztalhatod. Mivel minden választható út számodra teremtetett, nem lehet a következményük felelősségre vonás a Teremtő által, nem tudsz úgy cselekedni, hogy az a Teremtő ellen szóljon, nincs olyan választási lehetőséged, nem létezik, nem teremtetett. Persze ha elfogadjuk, hogy a Teremtő mindenható, mindentudó és időtlen.

2016. aug. 27. 00:53
 14/21 anonim ***** válasza:

"Másik megközelítésből pedig a mennyországban sem valószínű, hogy jól éreznék magukat. Mert ott viszont ugyanaz történik, mint egy földi templomban: a mennyei liturgián az üdvözült lelkek az angyali karokkal együtt dicshimnuszokat énekelnek az Úrhoz."

Honnan a jó büdös f'szból tudod ezeket? Jártál már ott? Miért nem halnak meg a hülyék...

2016. aug. 27. 16:43
 15/21 anonim ***** válasza:
46%

nem igazán értem mi volna annyira jó a mennyben, angyalok hárfáznak, békesség, nyugodt lelkek mindenhol...

hát nem tudom... én erre fél nap alatt ráunnék nemhogy az örökkévalóságig ezt kelljen látnom

nekem a pokol szimpibb, főleg amit a sátánisták leírnak arról, nem pedig az az többezeréves mesekönyv

2016. aug. 28. 13:05
 16/21 anonim válasza:
49%
Most komolyan :D Ki szerint létezik pokol/menny szellem/démon.. Ne szórakozzatok már :D Én nem hiszek istenben sem a többi marhaságban..
2016. aug. 28. 16:39
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem hát...Az agyatok szüleményei!
2016. aug. 28. 17:17
 18/21 anonim ***** válasza:
Hát te kiestél azon az opendoor- on haver.
2016. szept. 9. 13:39
 19/21 1+1 = -666 válasza:
Nézz először utánna, hogy milyen a sátánista és miben hisz. Itt szó sincs a keresztény vallásban ábrázolt sátánról.
2016. szept. 21. 14:40
 20/21 anonim ***** válasza:

8,13, 16, 19 elfogadható.

A többi elmebaj. Na én léptem a megvezetett emberek klubjából.

2016. szept. 22. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!