Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúi, igazságos ez?

Jehova tanúi, igazságos ez?

Figyelt kérdés
Több kérdést megnéztem,ami arról szólt,hogy valaki nem szeretné,ha a tanúk bekopognának hozzá többször. Erre a válasz minden esetben az volt a tanúk részéről,hogy az illető kérje,hogy írják fel,hogy őt nem érdekli Isten és a Biblia,holott az az adott ember ilyet egy szóval nem mondott,csak annyit,hogy a TANÚK hagyják békén. Ha én mondjuk katolikus lennék,és folyamatosan mennék a tanúkhoz,hogy az én Biblia értelmezésemet magyarázzam nekik,és ők elküldenek,nekik vajon jól esne,ha én mondjuk aláiratnék velük egy papírt,hogy őket nem érdekli Isten? Aláírnák? Vagy beleegyeznének,hogy ezt én írjam le róluk? Ezzel gyakorlatilag azt kérik a hívő emberektől,akikhez bekopognak,hogy tagadják meg Istent,mert ők más magyarázatot nem tudnak arra,hogy nem szeretnének velük beszélni. Miért csak akkor hagyjátok békén az embert,ha ezt a mondatot leiratja veletek?

2016. aug. 26. 16:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért ,de most látom azt először ,hogy "Opendoor" értelmes választ írt. Na most küldtem neki először zöld kezet. ;)
2016. aug. 27. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!