Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves Jehova Tanúi, hogy...

Kedves Jehova Tanúi, hogy lehetne titeket meggyőzni, hogy a rossz oldalon álltok?

Figyelt kérdés

A kérdés nem provokáció és kérlek ezt vegyétek is figyelembe.

Szóval,hogyan lehetne titeket meggyőzni mikor oda sem figyeltek felhozott érvekre és tényekre?

Hogyan lehetne titeket meggőzni amikor minden egyes kérdést és választ támadásnak könyveltek el?

Hogyan lehetne titeket meggyőzni amikor minden egyes hiteles forrást hamisnak ítéltek meg és csak az Őrtorony folyóíratot fogadjátok el?

Hogyan lehetne titeket meggyőzni amikor az UVF biblián kívűl egyetlen más Bibliát sem ismertek el?

Soha nem jútott az eszetekbe az,hogy a Biblia amit most ti elvettek magatoktól túl élte az évszázadok viharait és még mindig él és hírdeti Isten szavát anélkűl,hogy egyetlen pontocska is elveszett volna belőle?

Soha nem jútott az eszetekbe,hogy ez Isteni beavatkozás nélkűl nem menne?

Soha nem jútott az eszetekbe,hogy miért volt szüksége a Társulatnak kiadni egy teljesen más üzenetet hordozó bibliát mint az eredeti?

Nem tűnt fel nektek soha,hogy a Társulat szép lassan félre állítja Jézust és önmagának követeli meg azt az imádatot és hódolatot ami tulajdonképpen Jézusnak járna és mindezt egy hamis név mantrázása segítségével?

Hogyan lehetne titeket meggyőzni ha nem veszitek figyelembe a fent leírtakat?

Hogyan,mondjátok meg kérlek,hogy hogyan ha nem e geditek közeledni magatokhoz az igazságot és bezárkóztok az őrtorony falai közé?

Egyszer feltettem egy kérdést egy testvéreteknek ami így szólt;

"Elgondolkodtál már azon,hogy mi fog történni akkor veled ha nekem van igazam és te tévedsz?”

És ez volt a válasza;

"Akkor égni fogok."

Ennyire nem lehet senki bezárkózótt és felelőtlen!

Tudod,hogy mi fog történni veled de még akkor sem vagy hajlandó ellentmondani az Őrtoronynak.

Engedjétek,hogy segítséget kapjatok!

2016. aug. 25. 08:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

5.Te se keresztènynek se pogánynak nem vagy jó!

Kocsmába irogatsz olyan dolgokat,hogy tőlle a macska a farkára áll.

Beteges vagy azèrt kötöszködsz,kezeltesd magad amíg van akit.

2020. márc. 4. 20:11
 22/22 anonim ***** válasza:

kedves 21 es.

az 5 osnek igaza van. teljesen mindegy hogy honnan ir es hogyan fejezi ki a velemenyet, mivel minden ember mas es mas,a SZANDEK A FONTOS az pedig teljesen ertheto.

tudod ÉN IS BÖRTÖNBE RAKNÁM A VEZETŐKET ÉS A VÉNEKET !

és ha ezen VEZETŐKET a tömeg a világon mindet felkotne, nyomorekokat csinalna belölük akar csaladostol mint ahogy az o tetteik miatt is rengetegen igy jartak,

ezert tobbek kozott en is ugy mennek el ezen hir hallatan hogy szinte eszre sem vennem sot aki csinalja veluk ember,hatosag,szervezet,jog, hat az nekem a szimpatikusabb.

mert embereknek sem nagyon tekintem igen nagy reszuket azokat akik a csaladok nyomoritasaban reszt vesznek es iranyitjak ezen tetteket.

nem örulnek ilyen hirnek de nem is sajnalnam öket MERT MEGERDEMELNEK AZ EN ERTEKRENDEM SZERINT!

/engem elitelo velemenyek meg abszolut nem erdekelnek es semmit sem befolyasolnak/

2020. márc. 8. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!