Eltávolodtam Jehova Tanúitól, lehet hogy ezért érnek rossz dolgok?
nincs összefüggésben a kettő. De attól hogy eltávolodtál a tanuktól minden egyes vallástól is?
Mert a tanukat hagytad el nem Istent.
Ne ess abba a hibába hogy nem értettél egyet a tanukkal és elzárkózol teljesen Isten keresésétől.
"Kedves utolsó! Remek gondolat!!! Igen, talán ez a baj velem, érzéki ember vagyok, és az érzéseim irányítanak...."
Utolsó vagyok! Máris léptél előre, hisz felismerted. Vigyázz sose a vallásos cselekedetekbe, érzésekbe bízz, csakis Jézusban és Isten Igéjében (aki Jézus). Róma 7-ből, a kárhoztatásból lépj át Róma 8-ba, Jézusban való igaz hitbe, változtasd meg a gondolkodásod az Ige szerint. Nézd csak mivel kezdődik a Róma 8! Róma 8.1!
(Máté 6:33) Így tehát továbbra is keressétek először a királyságot és az Ő igazságosságát, és ezek az egyéb dolgok mind megadatnak nektek ráadásként.
Ha már felismerted, hogy sok minden jó volt neked, míg köztünk voltál, kár, hogy eltávolodsz, hiszen ha megérted a Biblia tiszta isteni tanítását az, csak a javadra válik, ha alkalmazod - és, amit nehezen tudsz megtenni, azt bizony gyakorolni kell és rájössz, hogy megérte - hiszen azt írja a fenti vers, hogy 'ráadásként (a többi is) megadatik neked'.
(egy Tanú)
Szerintem ez nem azért van, mert otthagytad őket. (Kivéve, ha az egyik tanú nem volt éppen jó szándékú, és megátkozott. De reméljük, nem így van.) Ha úgy érzed, nem az ő vallásuk az igaz, akkor tovább kell keresned Istent. Az jó, ha még mindig fontos neked, hogy nem hagytad el Őt.
Ne feledd, Isten sosem hagy el téged, különben nem halt volna meg érted a kereszten. Fontos vagy neki, az egyik bárány a nyájából.
Carpe dieam, Sieze the day...:)
Feel the love, beauty, peace...ha boldog vagy a tanuk közt..menny oda..:D tedd amit akarsz..szabad vagy..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!