Mi a véleményed a Jehova Tanúi felhasználókró?
Tudsz alkotni egy véleményt azokról a felhasználó Jehova Tanúiról akik itt a gyakori kérdések oldalon tesznek fel meg válaszolnak kérdésekre?
Van,vagy esetleg volt e itt olyan Tanú akivel kellemes beszélgetést lehetett fojtatni,vagy olyan Tanú akivel nem szívesen beszélgetsz?
Tapasztalatod szerínt.hogy állnak hozzá egy beszélgetéshez,korrektűl vagy spekulatívan?
Azért érdekel ez a kérdés mert nem tudom eldönteni,hogy minden Tanú egyforma vagy vannak olyan kivételek akivel az ember szívesen elbeszélget anélkűl,hogy ne tegye próbára az idegeit.
" Tapasztalatod szerínt.hogy állnak hozzá egy beszélgetéshez,korrektűl vagy spekulatívan? "
Na,én pont emiatt nem beszélek már velük,a hozáállásuk miatt. A férjem szokott velük beszélni,egyszer tényleg nagyon sokat írt,és tanulmányozott emiatt,a tanúnak szinte minden mondatát külön bemásolta a Word-be,és ott bőven válaszolt mindenre,miközben több oldalról is kutatta az ógörög Bibliából a dolgokat,+ több fordítást is megnézett,egy csomót kiírt a sajátjából is,rengeteget írt,ott ült órákon keresztül,és erre mit kapott? Az oldalukról bemásolt válasznak sem nevezhető röfögést (utánanéztünk az oldalon és szó szerint azt írta a tanú,ami ott volt). Szóval én itt fejeztem be,látván,hogy a férjem mennyire odafigyelt,hogy elfogadható válasz legyen,kutatott egy csomót,ők meg arra se méltatják,hogy legalább legépeljék a válaszukat,hanem megoldják 2 kattintással azt kész.
Vannak tanuk akikkel hosszabban is lehet beszélgetni, akik hajlandók a gondolatmeneted követni s érdemben válaszolni. A "Tantételbeli" felhasználó mindenképp ilyen, aztán volt hosszabb vitám egy azt hiszem "Vankó" nevűvel, de egyéb névtelenekkel is.
KZitus meg az opendoor válaszolgatnak, de hamar feladják.
Jehova-tanúinak legtöbbje itt a GyK szerintem sem kifejezetten lángész, de ez még nem bűn. Azonban sokszor inteligensebbek és jóindulatúbbak, mint néhány kritikusuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!