Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ateisták miért élvezitek vagy...

Ateisták miért élvezitek vagy mi haszna belőle ha szétbarmoltok egy teljesen normális kérdést a vallás kategoriában?

Figyelt kérdés

Ép most olvastam egy olyan kérdés válaszait ahol az ateisták támadásba lendűltek minden ok nélkűl.

Nem is ők voltak megszólítva,senki nem pocskondiázta őket de mégis jöttek és elkezdődött a cirkusz.

2016. aug. 23. 16:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
csak engem nem enged át a második oldalra ? :O
2016. aug. 23. 23:03
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Most van az a nem túl gyakori pillanat, hogy Asperrimussal teljesen egyetértek. :)

Kedves 10-es válaszoló!

Egyáltalán nem az a probléma szerintem, hogy atiesták és vallásosok egymás kérdéseit olvassák, esetleg még kommentelnek is. Sőt, szerintem ez tök jó.

A probléma az, amikor valaki nem tudja, hogy mit beszél. Amikor pl. Isten mindenhatóságáról tirádáznak egyesek áltudományos eposzokat (elég gyakran előfordul), anélkül, hogy halvány lila gőze lenne az illetőnek arról, hogy mi a "mindenhatóság" pontos teológiai meghatározása.

2016. aug. 24. 10:15
 13/18 anonim ***** válasza:

Még mindig nem tudom, hogy konkrétan hol van ez a kérdés.

Tartok tőle, hogy az ateisták egy része - esetleg a többség - teljesen normálisan reagált, csak a kérdezőnek nem tetszenek ezek a gondolatok.

2016. aug. 24. 10:22
 14/18 anonim ***** válasza:

12-es

Igen,ugyan ezt írtam,amit mondsz,fuss neki mégegszer,valamit szerintem félreértettél !:)

2016. aug. 24. 10:32
 15/18 anonim ***** válasza:

#13 Most ezzel is provokálsz embereket, nem tudom miért teszed, nyilván a kérdező nem azért tette fel a kérdést, mert vitát akar szítani, de ha úgy lenne az is az ő dolga, és azért neki kell elszámolnia a saját lelkiismeretével, de kétlem, hogy provokálás lenne a kérdés célja, én a teista-ateista vonal között lengek, de én is számtalanszor tapasztaltam, amit a kérdező, hogy az ateisták is sokszor teljesen tudatlanul, minden normális érvet nélkülözvén egy-egy kérdés alatt elképesztő sületlenségeket hordanak össze, ezzel más embereket is sértvén, nem kell itt kikeresni semmit sem, csak végig kell nézni a valláskritika részt, majdnem minden második kérdés, de még a vallás kategória kérdéseiben is minden legalább 5. olyan ahol vannak oda nem illő ateista hozzászólások.

Természetesen ez nem vallás vagy eszme függő, hanem ember, vallásos és nem vallásos ember is ugyanúgy szítja a tüzet a felek között, de most a kérdés nem a vallásosok felé irányult,

2016. aug. 24. 12:08
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"ezzel is provokálsz embereket"

Tudod, van egyszer a monda: ezt csinálja a kérdező. Még akár igaz is lehet - de ki tudja?

Egy normális ateista pedig utánanéz. Hol is van az a kérdés? Nézzük csak meg!

Mivel a kérdező nem meri megírni, ezért ERŐSEN valószínű, hogy az van, amit írtam.

Akkor pedig LEGINKÁBB az fontos a kérdezőnek, hogy ateisták egyáltalán sehogy ne szóljanak bele az ő vallási kérdéseibe.

Ami viszont már nem egy tisztességes álláspont.

2016. aug. 24. 12:23
 17/18 A kérdező kommentje:

Tisztelt barátom,mivel nem vagyok itt egész napokat most láttam,hogy elégedetlen vagy a kérdésemmel kapcsatban és olyasmivel vádolsz amit nem tettem.

Itt az óhajtott kérdés amit nagyon vártál;

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__8..

Itt ennél a kérdésnél (ami nem ateistáknak szólt).....olvasd el magad.

És ha most lenne időm akkor szeríntem még hozhatnák fel pár ilyen kérdést.

További szép estét!

2016. aug. 24. 19:03
 18/18 anonim ***** válasza:

Akkor elnézést kell kérnem, mivel idézted a kérdést... bár elég későn, de mindegy.

Nos, ennél a kérdésnél tényleg nagyon durván ütköztek az emberek az elején, és ott még tények nem is nagyon vannak. A hívők is osztogatták a pofonokat, de az ateisták jobban.

Csodálkozom rajta, mert azért ez nem szokásos. Elég sok ilyesféle kérdést olvastam itt, de ez durvábban indult.

Esetleg azért, mert egy Bibliában szokatlan dologról volt szó, ami a jehovistákra jellemző, őket meg nem szeretik itt.

Aztán a 2., 3. laptól már normálisabb emberek is jöttek, mindkét oldalról, akik érveket is próbáltak hozni (meg sajnos a hívők szokásos butaságait is, de legalább jó szándékkal elmondva).

Lehet, hogy véletlen, hogy pont az elején tévedtek oda ezek az emberek. Amúgy annak idején én is olvastam ezt a kérdést, de nem írtam rá semmit. Én is tudom, hogy imánál csak Jézus segítségét érdemes kérni, másokat felesleges, a Biblia szerint.

2016. aug. 24. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!