Kedves Jehova tanúi, honnan veszitek a dátumokat?
Máté 24:23 Ha valaki ezt mondja akkor nektek: Íme, itt a Krisztus, vagy amott; ne higgyétek.
Máté 24:26 Azért ha azt mondják majd nektek: Íme a pusztában van; ne menjetek ki. Íme a belső szobákban; ne higgyétek.
Máté 24:30 És akkor feltetszik az ember Fiának jele az égen. És akkor sír a föld minden nemzetsége, és meglátják az embernek Fiát eljőni az ég felhőiben nagy hatalommal és dicsőséggel.
Ezek nem történtek meg hamis tanuk
Máté 28:18 És hozzájuk menvén Jézus, szóla nekik, mondván: Nekem adatott minden hatalom mennyen és földön.
Ezt Jézus maga mondja Jézus nem hazudott ti hamis tanuk miért forgatjátok ki Jézus szavait
Kedves 31-es
Nagyon hamar ki fog derülni ki a hamis tanú, de azt nem te és nem én mondom majd meg, hanem maga Jézus Jrisztus.
Ezért mindannyiunknak szól a figyelmeztetés: 2Péter 3:11, 12
Mivel mindezek így fel fognak bomlani, ügyeljetek arra, milyen embereknek is kell lennetek a szent viselkedés és az Isten iránti odaadás tetteiben, mialatt várjátok és élénken elmétekben tartjátok Jehova napjának jelenlétét! Ez által a nap által az egek tűzben égve felbomlanak, és az elemek izzó forróságban lévén megolvadnak.
Annyira vicces állandóan ugyanazokat az érveket olvasni a Tanúk részéről. Mindet megválaszoltuk már és akkor sem értik. A vezetőik megvakították őket.
Bocs az OFF-ért.
"Kedves 31-es
Nagyon hamar ki fog derülni ki a hamis tanú, de azt nem te és nem én mondom majd meg, hanem maga Jézus Jrisztus.
Ezért mindannyiunknak szól a figyelmeztetés: 2Péter 3:11, 12
Mivel mindezek így fel fognak bomlani, ügyeljetek arra, milyen embereknek is kell lennetek a szent viselkedés és az Isten iránti odaadás tetteiben, mialatt várjátok és élénken elmétekben tartjátok Jehova napjának jelenlétét! Ez által a nap által az egek tűzben égve felbomlanak, és az elemek izzó forróságban lévén megolvadnak."
Kedves KZitus, Valóban igazad van, ezt mondja a Biblia, és valóban, figyelmeztet minket a Biblia arra, hogy Ne ítéljünk, hogy ne ítéltessünk, meg arra is figyelmeztet a Biblia, hogy hogyan kéne élnünk. :) Én szerényésgem szerint, nem szeretek senkit se megfenyegetni, vagy kárhoztatni, mert ahogyan mondod te is ezt nem MI emberek döntjük el. Ezért nem értem, hogy mért írsz (nem csak te!) olyat, hogy: "Itt Isten fog ítélni!" ezzel volna pár probléma az első és legnagyobb, legorbitálisabb probléma, hogy még véletlen sem a kérdésemmel foglalkozik, 2 még ennél is jobban irritál, hogy fenyegetsz olyan embereket, akikhez SEMMI közöd. :) Én nem fenyegettelek (nem csak én!), és nem mondtam, semmi olyat (nem csak én!), amivel megbántottalak volna, elmondtam az elején, hogy alátámasztom azt, amit a Bibliában is úgy találok, hogy Igaz, de meg fogom cáfolni a Biblia alapján azt, amit mondotok! :) Eddig csak cáfolni tudtalak titeket. :) Én úgy vélem az nem bántás, ha én Isten szavát elmondom neked, mint cáfolat. Isten szava Igaz és megmásíthatatlan! Továbbá, a Biblia azt is írja, hogy az egyetlen halálos bűn káromolni a Szent Szellemet, és az egyetlen megbocsáthatatlan bűn, ha NEM fogadod el Krisztust, mint Istenedet és megváltódat. A baj ott kezdődik kedves Zitus, hogy megsem PRÓBÁLTOK ti tanúk utána járni annak, amit írok vagy én vagy más! :) Leírtam nagyon hosszan, nagyon összedetten, azt hogy a Fiú is ISten az Atya is Isten, és a Szent Szellem is Isten, aki nem Isten tevékeny EREJE, mert érez gondolkodik, és döntéseket hoz a saját akarata szerint! :) Nem is érdekelt titeket, folyamatosan azt hangoztatod, hogy mi hamisak vagyunk azzal, hogy ki is Jézus és, hogy ő nem Abaddon! Vagy a dátumot, hogy hogyan lehet kiszámolni, nem érdekel, arra voltam kíváncsi, ha jól megnézed, hogy melyik az a vers amiből erre lehet következtetni? nem válaszoltatok, csak át tereltétek a témát egy versre, amiből állítólag ezt ki lehet számolni, nem lehet :D A Biblia, nem utal erre sehol sem, SŐT inkább ezt cáfolja! :)
Gabriel.Tailor
Nincsen mit a 30-as bejegyzésedre regálnom.
Te így fogadod el, én teljesen másként. Legyen neked a hited szerint. Magánügy.
Ha az Bibliából idézek, kérlek azt ne vedd részemről jövő fenyegetésnek, mert azok nem az én szavaim, sem nem az én véleményem.
A feljebbvalóhoz apellálhatsz:-)
Zitus, az nem elfogadás kérdése, hogy az időszámításunk 365 napos naptáron alapul (szökőéveket nem számítva).
Ergo egyszerű és nyilvánvaló tény, hogy még ha a 2520 éves számolásodnak van is alapja, az közel 2520*5 nappal el fog térni 1914hez képest. Ez nem nézőpont kérdése, ez tényeken alapuló logika, nincs mit máshogy elfogadni rajta, a számolásod hibás!
Kedves kérdezö
2520 éves próféciárol sehol se olvasunk a bibliában ez félrevezetés és kiforgatás,meg az igazi próféciárol elveszi a figyelmet. 2300 számrol van, 70 hétröl van, stb... de 2520 rol nincs, A hét éves amiröl a tanuk beszélnek az már a király életében beteljesedett. Ezeket érteni kell meg elolvasni. És amiröl nem olvasunk az hamis próféta tevékenység.
De én ugy gondolom hogy a tanuk szándékosan akarják az értelmes embereket félrevezetni aki még az.
Semijen vallásnak az elveiben nem találunk enyi eltorzulást mint a tanukéba.
Sajnálatos nagyon ez a dolog. Imátkozni kell értük meg magunkétrt is
@ A „hét idő” beteljesedése során minden egyes nap egy évvel egyenlő (4Móz 14:34; Ez 4:6).
Ez is teljesen önkényes magyarázat.
Azért mert egyszer egy 40 napos bűnért 40 évig kellett bűnhődni, illetve máskor fordítva a 40 éves büntetést 40 napos vezekléssel kellett a prófétának megjövendölnie, ebből miért következik, hogy a dánieli 7 év minden egyes napja 1-1 évet jelent? Ez abszolút nem szükségszerű, ez abszolút nem bizonyos, ez abszolút önkényes, ez abszolút hülyeség.
A hét év szerény véleményem szerint pusztán csak egy jelképes szám, a Biblia szereti a jövőt a hetes számmal jellemezni: a hét pecsét, a hét trombita, a hét csésze, vagy a 2 x 3,5 év, ami szintén 7-et ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!