Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A JT-i miért nem olvassák el...

A JT-i miért nem olvassák el a válaszokat, kommenteket?

Figyelt kérdés

Jehova tanúi miért nem olvassátok el az emberek válaszait vagy a kérdező kommentjeit?

Többek között van itt egy tanú aki szeret pw-ben írógatni és térítgetni. Nem írok nevet mert senkivel nem szeretnék személyeskedni, de üzenném a tanúknak, hogy ha máskor valakinek írtok pw-t akkor előbb legalább vegyétek a fáradságot és olvassátok el legalább annak a személynek a válaszait mert magatokból csináltok hulyét.

Ma is tegnap is kaptam néhány privátot és mindkét esetben olynokat írt az illető tanú amire én már pár nappal ezelőtt megírtam mindent amit akartam az adott témával kapcsolatban.

Az ember rosszúl érzi magát látja,hogy hulyének nézik miközben ő beleteszi a lelkét szívét a válaszába,és akkor jön valaki aki oda sem figyel az írottakra de azt viszont elvárja, hogy őt meghallgassák és higgyenek neki.

Többet ne zavarjatok tanúk mert ha még egyszer kapok egy olyan üzenetet amiben észreveszem, hogy nem voltak elolvasva kommentjeim, akkor tiltani foglak!

2016. aug. 17. 14:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
s mondom nektek beleteszem a zacskóm a szátokba
2016. aug. 18. 14:50
 12/18 anonim ***** válasza:
20%
Na, ennyit Krisztus legfőbb katonájáról :D
2016. aug. 18. 16:18
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez biztos, hogy nem az a 26%os tanú volt. Az túlságosan is ad a képmutató viselkedésre. Ilyet nem írna.
2016. aug. 18. 16:51
 14/18 anonim ***** válasza:
39%

a fent hozzá szóló nem azonos velem. Kétszer nem lehet pontozni senkit, lehet próbálkozni,

Egyébként szégyelld el magad Kedves Barátom, hogy mert hasonló pontod van, engem akarsz megalázni,

Ja És Nőnek születtem, nem férfinak, és soha nem volt stilusom, ilyet mondani még világi koromban sem.

Ja és lepontoztalak, ami érdekes, mert magamat nem tudnám lepontozni.

2016. aug. 18. 16:52
 15/18 anonim ***** válasza:
45%
Tudod az igazság mindig a felszínre jön.
2016. aug. 18. 16:53
 16/18 szp72 ***** válasza:
Sose értettem, hogy a rendszeresen írogatók miért nem raknak ki valami azonosítót. Vajon mi bajotok lehet, vagy mitől féltek ennyire? Attól hogy mások esetleg szidni fogják becses kódneveteket? Vagy esetleg szembesítenek azzal, hogy a múltkor is mekkora baromságot írtatok? Mi lesz ha igazi üldözések lesznek?
2016. aug. 18. 21:36
 17/18 szp72 ***** válasza:
Jól van opendoor. Így már jobb.
2016. aug. 18. 21:38
 18/18 anonim ***** válasza:

FELVÁLLALTA A NEVÉT!

EZ AZ!

Régebben én is ezt tettem de rájöttem, hogy nincs semmi értelme.

Mert csak személyeskednek.

Pl felteszek egy kérdést, hogy: "Miért védik annyira gyúrcsányt?" és akkor mindenki azt írja, hogy: "Ez a kérdező volt az aki egy másikban nem tudta megcsinálni a differenciálegyenletes háziját, tehát világos, hogy aki gyúrcsányt kritizálja az buta és aluliskolázott".

Az ilyen esetek miatt levettem a nevem.

2016. aug. 18. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!