Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Attol felek ha meghalok...

Attol felek ha meghalok ujjaszuletek, ki van meg igy?

Figyelt kérdés
en inkabb megszeretnek szunni letezni de en soha tobbet nem szeretnek leszuletni sehova de felek mi lesz ha erre kenyszeritenek nem akarom soha tobbe

2016. aug. 14. 12:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem hiszek benne, de fogadjuk el egy pillanatra a reinkarnációt.

Az az "én", aki most belőled beszél nem fog újjászületni, az megfog szűnni. Ha újjászületnél, akkor nem tudnál róla, hogy milyen, vagy, hogy egyáltalán volt-e bármilyen korábbi életed. Lehet, hogy következő életedben már imádnál élni.

2016. aug. 14. 12:13
 2/7 anonim ***** válasza:
vagy újjászületsz, és kiderűl, hogy van Isten. Necces lenne, mi? Akkor inkább szülessek másik testbe a Földön, mint pokolban bográcsozni örökre
2016. aug. 14. 17:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Haver ha ujjá születsz akkor nem fogsz emlékezni semmire előző életedből :D És ez még mindig reálisabb mint a fehér szakállas bácsi a felhők között ;)
2016. aug. 15. 10:58
 4/7 anonim válasza:

Én úgy hiszem, hogy a halál után az ember teste porrá lesz, a lélek viszont vagy a Menyországba kerül, vagy pedig a Pokolba. Ha hiszel Istenben, mint személyes Megváltódban és Uradban, akkor az első hely lesz osztályrészed, ha nem akkor viszont az utóbbi. Más választási lehetőség sajnos nincsen. És ez örökre szól. Mondd, hol szeretnéd tölteni az örökkévalóságot? Isten mellett, fájdalmak, betegségek, szomorúság, irigység nélkül, vagy pedig egy olyan helyen, ahol örök fájdalom vár rád?

Én hálás vagyok érte, hogy az első hely lesz az otthonom, ahova már nagyon vágyok, és kívánom, hogy te is ezt válaszd. Ne feledd, az üdvösséget Jézus már megszerezte számunkra, csak el kell fogadni, ingyen adja, ajándékként. Isten csak egy ima távolságra van!

2016. aug. 15. 14:34
 5/7 anonim válasza:

(előző vagyok)

Egyébként az újjászületés csodálatos dolog, és már itt a Földön átélheted. Velem megtörtént már. Ez egy olyan pillanat az életben, amikor engedsz Isten hívásának és elfogadod Őt Megváltódnak. Isten a szívedbe költözik, persze jelképesen értve, és az életed megváltozik. Velem már megtörtént, és azóta boldog az életem, és értelmet nyert az életem. Csodálatos érzés Vele kelni, feküdni, és még a haláltól sem félek, hiszen tudom, biztosan tudom, hogy a halál után haza kerülök, Mennyei otthonomba, az én Atyám mellé. Sokan nem értenek ezzel egyet, nem hisznek, de hidd el, kedves kérdező, vagy bárki, aki olvassa, hit nélkül nincs értelme az életnek!

2016. aug. 15. 14:42
 6/7 anonim ***** válasza:
5-ös nekem pont az ad erőt hogy nem támaszkodom ezekre a mondva csinált mesékre és én ismétlem ÉÉNN adom meg az értelmét az életemnek és nem a te istened :D
2016. aug. 15. 15:02
 7/7 anonim válasza:
Kedves 6-os! Természetesen jogod van a saját véleményedre, én nem ítélek el senkit. Örülök neki, hogy ilyen magabiztos vagy és felvállalod a véleményed. Kevesen vannak ezzel így manapság. Én leírtam a saját véleményem, amelyet én is bátran fel merek vállalni akárki előtt. Isten sem kötelez senkit arra, hogy higgyen, szabadon választhatunk. De imádkozni fogok érted, hogy egyszer majd megértsd azt, amit én már kezdek érteni. (nem az én érdememből, hanem Istenem kegyelméből) Szép napot!
2016. aug. 15. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!