Attol felek ha meghalok ujjaszuletek, ki van meg igy?
Nem hiszek benne, de fogadjuk el egy pillanatra a reinkarnációt.
Az az "én", aki most belőled beszél nem fog újjászületni, az megfog szűnni. Ha újjászületnél, akkor nem tudnál róla, hogy milyen, vagy, hogy egyáltalán volt-e bármilyen korábbi életed. Lehet, hogy következő életedben már imádnál élni.
Én úgy hiszem, hogy a halál után az ember teste porrá lesz, a lélek viszont vagy a Menyországba kerül, vagy pedig a Pokolba. Ha hiszel Istenben, mint személyes Megváltódban és Uradban, akkor az első hely lesz osztályrészed, ha nem akkor viszont az utóbbi. Más választási lehetőség sajnos nincsen. És ez örökre szól. Mondd, hol szeretnéd tölteni az örökkévalóságot? Isten mellett, fájdalmak, betegségek, szomorúság, irigység nélkül, vagy pedig egy olyan helyen, ahol örök fájdalom vár rád?
Én hálás vagyok érte, hogy az első hely lesz az otthonom, ahova már nagyon vágyok, és kívánom, hogy te is ezt válaszd. Ne feledd, az üdvösséget Jézus már megszerezte számunkra, csak el kell fogadni, ingyen adja, ajándékként. Isten csak egy ima távolságra van!
(előző vagyok)
Egyébként az újjászületés csodálatos dolog, és már itt a Földön átélheted. Velem megtörtént már. Ez egy olyan pillanat az életben, amikor engedsz Isten hívásának és elfogadod Őt Megváltódnak. Isten a szívedbe költözik, persze jelképesen értve, és az életed megváltozik. Velem már megtörtént, és azóta boldog az életem, és értelmet nyert az életem. Csodálatos érzés Vele kelni, feküdni, és még a haláltól sem félek, hiszen tudom, biztosan tudom, hogy a halál után haza kerülök, Mennyei otthonomba, az én Atyám mellé. Sokan nem értenek ezzel egyet, nem hisznek, de hidd el, kedves kérdező, vagy bárki, aki olvassa, hit nélkül nincs értelme az életnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!