Hogyan tudnám felvázolni a helyzetet? Többi lent!
Nagyon érdekel az iszlám, egyre többet olvasok a vallásról, az arabok kultúrájáról. Előbb-utóbb szeretnék muszlim lenni. Viszont egy baj van, hogy még gyerek vagyok és lány. Semmilyen más vallásom nincs, vagyis nem vagyok megkeresztelve. A szüleim legkevésbé sem elfogadóak, nem mondtam még nekik erről semmit. Viszont, ha nem engedik, akkor míg 18 éves nem leszek, addig hosszú ruhába szeretnék lenni (legalábbis ahol idegenek látnak, és férfiak). (Ezt csak második kérdésként, hogy: valaki tud olyan boltot, ahol lengébb, hosszú ujjú felsőket lehet venni?)
Illetve a kérdésem fő """kérdése""" az lenne, hogy hogyan tudnán elmondani a szüleimnek? Apránként persze... az elejétől, kicsikbe kezdve... tippek?
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat és üzenetben személyes, hasonló "élményeket" szívesen olvasok, és beszélek róluk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!