Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek miért lett olyan...

KZitus kérdése:

Szerintetek miért lett olyan nagy az érdeklődés az iszlám iránt itt a Gyikon - mostanában?

Figyelt kérdés

2016. aug. 5. 17:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Terrorizmus
2016. aug. 5. 18:03
 2/18 Molyember ***** válasza:
100%
Negatív sznobizmus. Valaki mindig csodálatosnak fogja találni, amit az egész világ gyűlöl, vagy minimum kiröhög. Biztos vannak páran, akiknek ez őszinte meggyőződésük, de biztos vagyok benne, hogy ők vannak kevesebben.
2016. aug. 5. 18:18
 3/18 anonim ***** válasza:
57%
Gondolom mert ők is képviselik magukat jópáran.
2016. aug. 5. 18:20
 4/18 A kérdező kommentje:

Azért tartom furának az érdeklődést a muszlim iránt, mert mostanában csaak a kegyetlenséget, az embertelenséget hozzák kapcsolatba vele. Mégis ennyire érdeklődnek....

Miért vonzó a kegyetlenség, erőszak napjainkban?

2016. aug. 5. 18:31
 5/18 A kérdező kommentje:

Nem ismerem az iszlám vallást.

Viszont azt tudom, hogy Krisztus a követőit a közöttük lévő szeretettel azonosította - ez nem vonzóbb?

2016. aug. 5. 18:33
 6/18 anonim ***** válasza:
82%
En neha beszoktam irni az itteni keresobe, hogy "iszlam", de en pont azt tapasztaltam, hogy valodi erdeklodos kerdesek inkabb regen voltak. Akkor rengteget talaltam olyat, hogy "hogyan lehetek muszlim?", "muszlim hazassag" stb. Manapsag inkabb csak ilyen megmondo embereket latok, aki a tema felkapasa miatt az esetek tobbsegeben itelkezni akarnak meg igazsagot mondani a gyakorin masfel milliard emberrol vagy olyanokat akik sima szokasok utan erdeklodnek, de nem a vallas irant. Engem speciel akkor kezdett erdekelni, amikor iszlam orszagban eltem, mert ott tapasztalati uton valt szamomra nyilvanvalova hogy mit muvel itt Europaban a media az emberek agyaval. Es ez borzaszto ijeszto volt. Kb. mintha a legdurvabb legbigottabb jehovat es Breiviket probalna valaki "Ilyen es ez a A Keresztenyseg" cimen eladni, annyi a valosagalapja.
2016. aug. 5. 19:38
 7/18 anonim ***** válasza:
73%

Mert nem olvasol híreket. Valódi híreket.

Amikor megölték azt a jeeeatebyel papot, aki Krisztus nevéért halt meg akkor rengeteg muszlim imádkozott keresztény templomokban és imaházakban, így jelezve, hogy EZT nem tanítja a Korán és elhatárolódnak ezektől a szadista gyilkosoktól.

2016. aug. 5. 19:47
 8/18 anonim ***** válasza:
88%
Szia Zitus, sajnos elfogult vagy, és úgy hiszed, hogy csakis az az út az igaz, amit te és a társaid jártok, az Iszlám vallásban is rengeteg békés és szeretetet gyakorló ember van, sajnos úgy ahogy minden más vallásban, ott is vannak szélsőséges gondolkozású emberek, én a Druida vallást követem, és békében igyekszem élni a természettel, állatokkal, és az emberekkel is, még sincs szükségem a Bibliára, boldog vagyok :)
2016. aug. 5. 20:57
 9/18 anonim ***** válasza:
58%

Hát őszinte érdeklődők most sincsenek olyan sokan mint eddig. Vagyis én nem vettem észre hogy intenzíven nőt volna a számuk. Inkább azok aktívak akik mindenképpen bele akarnak kötni az iszlámba és a hívekbe.

Egyébként ha nem ismered az iszlám vallást akkor ismerkedj meg vele. Gondolom nem tart semmi vissza.

[link]

Ezt a linkelt oldalt aránylag szeretem, bár nem vagyok muszlim, sem konkrét szimpatizáns.

2016. aug. 5. 21:11
 10/18 A kérdező kommentje:

8-as

sok mindenben egyetértek veled... például amikor az ukránok nem rég a Donyecki háborúban lőtték, lövik egymást, tulajdonképpen egyik "keresztény" lövi, öli a másikat, sőt egy egyházon belül. Ők mivel különbek mint a muszlim "háborúzók"?

De az is lehet, hogy tényleg csak nekem tűnt mostanában soknak a muszlimmal kapcsolatos kérdések.

2016. aug. 6. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!