Szerintetek miért lett olyan nagy az érdeklődés az iszlám iránt itt a Gyikon - mostanában?
Azért tartom furának az érdeklődést a muszlim iránt, mert mostanában csaak a kegyetlenséget, az embertelenséget hozzák kapcsolatba vele. Mégis ennyire érdeklődnek....
Miért vonzó a kegyetlenség, erőszak napjainkban?
Nem ismerem az iszlám vallást.
Viszont azt tudom, hogy Krisztus a követőit a közöttük lévő szeretettel azonosította - ez nem vonzóbb?
Mert nem olvasol híreket. Valódi híreket.
Amikor megölték azt a jeeeatebyel papot, aki Krisztus nevéért halt meg akkor rengeteg muszlim imádkozott keresztény templomokban és imaházakban, így jelezve, hogy EZT nem tanítja a Korán és elhatárolódnak ezektől a szadista gyilkosoktól.
Hát őszinte érdeklődők most sincsenek olyan sokan mint eddig. Vagyis én nem vettem észre hogy intenzíven nőt volna a számuk. Inkább azok aktívak akik mindenképpen bele akarnak kötni az iszlámba és a hívekbe.
Egyébként ha nem ismered az iszlám vallást akkor ismerkedj meg vele. Gondolom nem tart semmi vissza.
Ezt a linkelt oldalt aránylag szeretem, bár nem vagyok muszlim, sem konkrét szimpatizáns.
8-as
sok mindenben egyetértek veled... például amikor az ukránok nem rég a Donyecki háborúban lőtték, lövik egymást, tulajdonképpen egyik "keresztény" lövi, öli a másikat, sőt egy egyházon belül. Ők mivel különbek mint a muszlim "háborúzók"?
De az is lehet, hogy tényleg csak nekem tűnt mostanában soknak a muszlimmal kapcsolatos kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!