Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Amikor Lázárt feltámasztotta...

Amikor Lázárt feltámasztotta Jézus, az már végleges feltámasztás volt? Vagy Lázár 2-szer halt meg az életében?

Figyelt kérdés

2016. júl. 27. 22:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
De a nemlétezö dolgot nem lehet nem bebizonyitani :)
2016. júl. 29. 13:31
 12/18 anonim ***** válasza:
Igen, ezért nem tudod bebizonyítani, hogy Isten nem létezik.:)
2016. júl. 29. 14:09
 13/18 anonim ***** válasza:
Óh, azt olvastam "nem lehet bebizonyítani". Továbbra is fennáll a probléma, hogy nem nem tudod bizonyítani, hogy Isten nem létezik. Ha lennének ellentmondások, hibák a Bibliában, be lehetne. Gondolom te tüzetesen átvizsgáltad már többször is és ez alapján állítod ilyen magabiztosan, hogy nem létezik.:)
2016. júl. 29. 14:21
 14/18 anonim ***** válasza:
*-1 nem
2016. júl. 29. 14:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha létezne, akkor nem kéne az embereket kétségek közt tartania.
2016. júl. 29. 15:35
 16/18 anonim ***** válasza:

Az érvelésednek nincs értelme, mivel nem tartja kétségben az embereket, a Bibliában ad információt magáról, kéréseiről, terveiről. Ha te mégis kétségek közt szenvedsz azt csak magadnak köszönheted, és ha valóban kétségek közt szenvedsz akkor nem kéne bőszen hirdetned azt sem, hogy nem létezik.

Mielőtt újra kiírnál valami hülyeséget ezúttal gondolkozz kicsit és próbálj meg valamilyen érdemi bizonyítékot felhozni Isten nemléte ellen. "Nem létezik, mert én azt mondtam" jellegű érvekre továbbiakban nem kívánok válaszolni.

2016. júl. 29. 16:54
 17/18 A kérdező kommentje:

Közben jutott eszembe, hogy Lázár ezzel nincs egyedül, hisz Jaireus lánya is feltámadt, illetve volt egy régien élt asszony, a naini özvegy ,annak a fia lett feltámasztva. Ja és ott van még, aki hozzáért egy halott próféta csontjaihoz és szintén feltámadt.

Ha jól értem a válaszaitokat, akkor ők inkább csak újrakezdték az életüket? de újra meg is haltak és várják a feltámadást.

Elevenen elragadva Illés volt és ha jól tudom, Énokh is. (?)

És vajon azok, akik Jézus feltámadása után támadtak fel? ők már a végső feltámadással Jézussal mentek a mennybe?

2016. júl. 29. 22:49
 18/18 anonim ***** válasza:

8. válaszoló!

És Énoh?

2016. aug. 27. 06:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!