Hamarosan külföldre költözöm. Mit gondoltok, melyik ország az ahol jól érzi magát az ember? Mik a tapasztalatok? Merre induljak? (végleges letelepedésre gondolok)
Külföldre költözésnél az ember általában nem válogat, hanem oda megy, ahol munkát talál.
Ha te olyan szerencsés vagy, hogy válogathatsz is, akkor Észak-Amerika, Skandinávia, Ausztria, Anglia, Németország szokott népszerű lenni a magyaroknál.
De majd visszatérünk erre, ha már kicsit körülnéztél. Nem olyan egyszerű dolog az a külföldre költözés...
Azelőtt költözöl ki, hogy eldöntenéd hova mész? Komoly ember lehetsz. Ha azt se tudod, hol mi vár, akkor mi alapján határozod el, hogy el akarsz menni?
Amúgy sok mindentől függ. Milyen éghajlatot szeretsz, milyen nyelven tudsz, milyen munkát akarsz, mik a képesítéseid. Ausztrália pl. nekem is jó helynek tűnik, bár lehet, hogy hosszú távon már idegesítene a meleg és a sok mérges állat. Új-Zéland gyönyörű hely, de nem nagyon történik ott semmi, nagyon messze van mindentől és elég mások az emberek. Kanadában még nem jártam, de az alapján, amit tudok róla, kipróbálnám, milyen ott élni. Európában meg egy csomó hely van, ahova érdemes szerintem kiköltözni, csak tudni kell a nyelvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!