Az, hogy Isten teremtette a világot, az még belefér, de néhány halott feltámasztása már gyanús?
2016. máj. 22. 10:18
3/14 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy miért a Húsvét a nagy ünnep, amikor Jézus feltámadt a halálból, miért nem az a nap, amikor Jézus feltámasztotta Lázárt? Hiszen ott történt meg először a halál legyőzése.
2016. máj. 22. 10:32
4/14 anonim válasza:
Igen.
ezek akik vissza kapták az életüket, aztán végül meghaltak,
de azért támasztotta fel ezeket az embereket hogy bemutassa, mit fog tenni az egész Földön, mikor királyi hatalommal a millenium alatt emberek letét adja vissza.
Vagy is lássák, hogy megvalósítható és meg is fog valósulni, hiszen ezért adta az életét, hogy aki ezt elhiszi, az majd ebben a reményben fogja az életét is élni, és várni.
Nem hiszem. Kellene bizonyíték. Ha valaki igazolja, hogy ez történt, el fogom hinni. De addig csak mítosznak tekintem.
2016. máj. 22. 12:44
8/14 pelgrim válasza:
In elhiszem, márpedig azért mert létezik egy kevésbé ismert magasabb rendű természeti törvény, amely alkalomadtán minden más, emberalkotta vagy természeti törvényt felülír, és egy ilyen alkalom lehet az ember utasítása. Jézus ismerte ezt a törvényt (Istent) és képes volt szándékosan érvényesíteni. Ez a törvény érvényesült mikor a vízen járt, mikor a betegeket gyógyította, vagy mikor a halottakat feltámasztotta. Ez a törvény érvényesül akkor is, mikor olyan dolog történik amit semmiképpen sem lehet megmagyarázni.
2016. máj. 22. 13:24
9/14 Ozmium42 válasza:
Illés volt az első, aki halottat támasztott fel az Ószövetségben, de egy olyan történet is dereng, amikor halottak azért támadtak fel, mert valami szintén régóta halott próféta csontjaihoz hozzáértek. Erre varrjatok gombot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!