Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jogilag lehetséges egy olyan...

Jogilag lehetséges egy olyan egyházat létrehozni ami egyben politikai párt is?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogyha ez lehetséges akkor a Katolikus egyház 2018-ban amikor lesznek választások világuralomra fog törni , vagy legalább is Magyaruralomra . Namármost Kb 5 millió magyar katolikus ha azok elmennek szavazni akkor simán megnyerik a Katolikusok a választásokat . Kezdik Magyarországgal majd jön az egész világ ! És most jön a csavar ! Amit mi annó a suliban tanultunk a sötét középkorról az valójában nem is a múlt hanem egy utópia amit a katolikusok raktak be a könyvbe , olyanná akarják csinálni a világot , magyarul sohasem létezett a sötét középkor csak a Katolikusok elhitették az emberekkel hogy amikor majd 2018-ban átveszik a hatalmat mondhassák azt hogy csak a hagyományokhoz térnek vissza ... Ti nem féltek ettől ? Nem rémít meg ? !
2016. júl. 27. 01:24
 1/5 anonim válasza:
ezt a könyves középkoros témát honnan veszed? amelyik könyvre ilyenek vannak írva: Jézus ,Isten , Vallás , Hit (nem mondom hogy nincsen Isten se stb. , de eddig nem tapasztaltam semmi átlagon felulit) .... kerüld el , mert ilyen összeesküvés elméletek lesznek a szüleményei (((megsugom már most világuralmon vannak páran és intézkednek))) (nincs ékezet mindenhol tudom , ha van 60 as Iq-d és egy alap szókincsed helyesen fogod olvasni a hibák ellenére is.
2016. júl. 27. 02:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem csak egy kérdésem lenne. Te mit szívtál?
2016. júl. 27. 13:06
 3/5 anonim ***** válasza:
1998-ban a lakosság 58%-a, 2001-ben 55%-a (kb. 5.8 millió fő), 2011-ben 39%-a (összesen 3 871 881 fő[7]) katolikus vallásúnak tartotta magát. Szerintük az üdvösség forrása a Szentírás és a Szenthagyomány. A hivatalos becslések alapján 13-15% körülire tehető az igazi, a vallás tanai szerint élő katolikusok száma.
2016. júl. 27. 23:46
 4/5 anonim ***** válasza:

ezt a gondolatot még nem hallottam, érdekes.

A világban és itthon is egyre nagyobb válság várható, különböző megoldási tervekkel fognak elő állni. Valóban nagy része van a pápaságnak az előkészületekben, ugyanis önkényesen megváltoztatták a 10 parancsolatot (pl. szombat helyett vasárnap van). A magy gazdasági válságra megoldásként az egységes vallás is felmerül majd, úgy, hogy ha valaki nem követi, az az emberiség ellensége lesz... láttunk már ilyet a történelemben.

Ezt betetőzve Sátán személyesen is megjelenik, Jézusnak adja ki magát feltehetően és csodákat tesz, és tanítja ezt a félig igaz-félig nem vallásos keveréket.

Nem tudjuk a dátumot! sem a pontos esemény-láncolatot.

Jézus azt mondta, hogy elég minden napnak a maga baja...

Tegyük a mindennapi dolgunkat, hogy megszokjuk, hogy a jót válasszuk és akkor majd a nagyobb bajban is könnyebben tudjuk, hogy mi a helyes és a jó :)

2016. júl. 27. 23:56
 5/5 anonim ***** válasza:

1) Jogilag nem lehetséges Magyarországon olyan egyházat létrehozni, amely politikai párt is.

2) A katolikus egyház a saját belső szabályzata szerint nem működhet politikai pártként a világ egyetlen államában sem.

3) Nem félek ettől, nem rémít meg. :)

2016. júl. 28. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!