Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szcientológusok! Szeretném...

Szcientológusok! Szeretném kipróbálni a Dianetikát?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy alapvetően szimpatikus a Dianetika (mar olvastam is a könyvet) és szívesen kipróbálnám. De annyi ijesztő dolgot olvastam és hallottam a szcientológiáról, hogy nem merem kipróbálni mert félek, hogyha mégsem tetszik majd akkor nem lehet csak úgy kiszállni mert esetleg zsarolni fognak es behálóznak. Vagy alaptalan a félelmem és békénhagynak ha úgy döntök mégsem akarom tovább csinálni?

2016. júl. 26. 17:38
1 2
 11/14 jatekos12 ***** válasza:
40%

Ja, saját tapasztalat:

kb. 25 éve ismerem témát.

Ezen időszak alatt voltak aktívabb és passzívabb időszakaim az egyház vonatkozásában.

Nagyvonalakban azt mondhatom, hogy ha én aktívabb voltam, természetszerűleg ők is aktívabban foglalkoztak velem.

Nonprofit szervezet, de ettől függetlenül marketing stratégiájuk hasonlítható bármely szervezet marketingjéhez. Ha alacsony az aktivitásod, ritkán kapsz hírlevelet.

Amúgy meg jogod van bármikor leiratkozni -- adatvédelmi törvény és hasonlók. Ezt az egyháznak is be kell tartania, és be is tartja.

2016. dec. 28. 03:24
 12/14 anonim ***** válasza:
60%

Az új egyház ezen alapszik a Miscavige-féle kutyákkal.

Ne higgy el semmit a Szcientológusoknak.

Ajánlom a Szabad zónát és a Free Zone-t (angol).

És ha olvastad a könyvet akkor 1994 előtti kiadást szerezd be és olvasd el újra.

Ismétlem:

SEMMIKÉPP NE CSATLAKOZZ AZ EGYHÁZHOZ MERT BEHÁLÓZNAK.

Kinyírtak vagy kimosták az agyát az összes valamit is tudó auditornak. Általában beházasították és ha nem ment, eltették lába alól.

Hubbard se természetes halált halt, ne félj.

Hanem az a retkes David Miscavige nyirta ki.

Olvass utána a Szabad Zónán:

[link]

Nem tudom elégszer elmondani, hogy ami működik azt mind elrontják és pénz-alapúvá teszik.

Így lett ez is.

A szcientológia lehet egy vallás, de a dianetika működik és annak semmi köze a valláshoz !

Ha valami van, írj.

2017. júl. 3. 17:02
 13/14 anonim ***** válasza:

Keress valakit, aki szintén olvasta a könyvet, és ez alapján auditálni akar.

Ha nem jó, feltétlenül hagyd abba.

Saját tapasztalatom az, hogy jó. De amint a szcientológia egyházba mentem, kritizálták. Befizettem ott is, de nem voltak halandók engramot futtatni. Azt mondták, nem szabad. Na ezeket ne hidd el. Akkor hátraarc. Mez a következő az lesz, hogy csorgass nekik tízmilliót részletekben, és majd akkor futtathatsz engramokat.

A Flagből nem lehet eljönni, ha ők nem engedtek el. A reptéren már várnak. Ha ott nem kaptak el, a hazai reptéren várnak, és visszafordítanak a Flagbe. Autóval sem szökhetsz meg. A tiédet figyelik, és az autóbérlést is azonnal látják.

Kikeresik, hová utaztál az elmúlt években, és az új szállásaidat, repülőjegy-foglalásaidat is figyelik. Érdekes nekik, hol jársz, mennyit költesz, milyen kategóriában szállsz meg, mennyi pénzed van. Az ingatlanaidat is kikeresik, és hogy mit örökölhetsz.

Pont akkor tesznek majd ellenállhatatlan akciós ajánlatot, amikor örököltél. Előbb tudják, mint te, hogy mennyit. "Segítenek" hozzájutni az örökséghez, és be is kasszírozzák.

2017. szept. 16. 09:10
 14/14 anonim ***** válasza:
szcientológia az egy durván destruktív szekta. rengeteg pénzébe is kerül az embernek. Xenu története is nevetséges
2018. febr. 17. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!