Vannak itt Spirituális Sátánisták, akikkel beszélhetnék?
Kedves Kérdező!
Ha elolvasod ezt, és esetleg újra regisztráltál ide akkor kérlek, írj egy üzenetet.
Üdvözlettel
N18
Jártam SS-éknél. A spirituális része, a gyakorlatok alapjaikban hasznosak, ha megszabadítod őket a sátánimádó felhangtól. Sok helyen azonban tudnak baromságokat is írni. A sátánizmus részére csak annyit, hogy annyira istenítik a démonokat, hogy mikor segítséget, útmutatást kértem tőlük (egy fődémonnal futottam össze, nem önszántamból), szó nélkül bannoltak az oldalról. Talán az volt a hiba, hogy odaírtam, nem vagyok sátánista, így nyilván azt gondolták, hogy akkor egy ilyen eset sem történhetett meg velem, kamuzok. Eléggé fenn hordják az orrukat (a fórumaikat olvasgattam).
Két ismerősöm is korábban SS-nek vallotta magát, hozzáteszem, korábban nem ismerték egymást, de mindketten otthagyták. Mágikus szempontból vannak sokkal járhatóbb, biztosabb, sikeresebb ösvények; a vallásuk dolgait nem véleményezném, mindenki azt hisz, amit akar.
Végül is mi döntünk kit akarunk szolgálni:
- Egy olyasvalakit, aki egyetlenegy népet kiválaszt az összes többi kárára, majd ártatalok millióit mészároltatja le (legalább is az Ószövetség szerint) csak azért, mert nem szolgálták rabszolga módjára az ő kiválasztott népét. Majd később ugyanez a személy pedig egy ártatlan embert halálra kínoz más emberek bűnei miatt.
- Vagy pedig szolgálnál olyasvalakit, aki fellázadt a fenti személy ellen és egyetlen bűna az, hogy azt mondta két embernek egyen a tudás fájáról.
Te döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!