Vannak itt Spirituális Sátánisták, akikkel beszélhetnék?
Bocsánat az off-ért de csak figyelmeztetnélek, hogy nem sok haszna lesz a dolognak.
Krisztust keresd, aki életet akar adni.
Üdv!
Jézus semmit sem vett el. Ő adott, méghozzá a saját életét miértünk, bűnös emberekért!
A kereszténység pedig nem egyenlő Jézussal. Amit a keresztények tettek a vallásukra hivatkozva, az nem Jézus akarata volt. Ő azt akarja, hogy még az ellenségeinket is szeressük. Azt kéri tőlünk, hogy legyünk jobbak másokhoz, mint magunkhoz!
Szóval Jézust és a kereszténységet egy kalap alá venni elhamarkodott és helytelen dolog.
Sátán mit alkotott? Mit adott nekünk ami pozitív irányba vitt minket? Az ő üzenete az, hogy csak törődjünk magunkkal, legyünk önzőek és önérdekűek.
Miért, a sátánisták mit mondanak? Semmi konkrétat, csak utálkoznak a keresztény egyházakkal. Akikről egyébként nulla ismereteik vannak, még azt sem tudják, amit töriórán pedig meg kellett volna tanulniuk.
Ha rákérdezel, akkor meg jönnek ezzel a szokásos butasággal és azt mondják, hogy az ő sátánuk nem az a sátán aki a Bibliában le van írva. Oké, de akkor nem is lényeges szereplő. Aki ellen küzdeni kell, az az a sátán, aki a Bibliában le van írva.
Hogy mellette léteznek egyéb elképzelt sátánok is, azt ki nem sz..ja le.
Szerintem vannak.
Személyes megjegyezésként ,szerintem bohóckodás az egész.
Ui.: Itt egy videó detroiti sátánistákról...
https://www.youtube.com/watch?v=zGh4Wv7Q90w
Szerintem értelmi fogyatékosak...
Nem irigyellek kérdező, nem túl fényes eddig a lista
-Zsidókeresztény
-Meg mégegy
-egy újabb
- És egy ex SS aki mesélne.
Nekem írhatsz kérdező, ha beszélgetni szeretnél, spirituális sátánista vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!