Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vannak itt Spirituális Sátánis...

Vannak itt Spirituális Sátánisták, akikkel beszélhetnék?

Figyelt kérdés

2016. júl. 23. 16:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
25%

Bocsánat az off-ért de csak figyelmeztetnélek, hogy nem sok haszna lesz a dolognak.

Krisztust keresd, aki életet akar adni.

Üdv!

2016. júl. 23. 21:27
 2/15 A kérdező kommentje:
Pedig úgy néz ki, hogy Jézus és a kereszténység csak elvett az emberiségtől, amit Sátán alkotott - aki nem egyenlő a Bibliában leírt Sátánnal.
2016. júl. 23. 21:42
 3/15 anonim ***** válasza:
6%

Jézus semmit sem vett el. Ő adott, méghozzá a saját életét miértünk, bűnös emberekért!

A kereszténység pedig nem egyenlő Jézussal. Amit a keresztények tettek a vallásukra hivatkozva, az nem Jézus akarata volt. Ő azt akarja, hogy még az ellenségeinket is szeressük. Azt kéri tőlünk, hogy legyünk jobbak másokhoz, mint magunkhoz!

Szóval Jézust és a kereszténységet egy kalap alá venni elhamarkodott és helytelen dolog.

Sátán mit alkotott? Mit adott nekünk ami pozitív irányba vitt minket? Az ő üzenete az, hogy csak törődjünk magunkkal, legyünk önzőek és önérdekűek.

2016. júl. 23. 22:12
 4/15 A kérdező kommentje:
Igen. Ezt mondják a keresztények.
2016. júl. 23. 23:19
 5/15 anonim ***** válasza:
26%

Miért, a sátánisták mit mondanak? Semmi konkrétat, csak utálkoznak a keresztény egyházakkal. Akikről egyébként nulla ismereteik vannak, még azt sem tudják, amit töriórán pedig meg kellett volna tanulniuk.

Ha rákérdezel, akkor meg jönnek ezzel a szokásos butasággal és azt mondják, hogy az ő sátánuk nem az a sátán aki a Bibliában le van írva. Oké, de akkor nem is lényeges szereplő. Aki ellen küzdeni kell, az az a sátán, aki a Bibliában le van írva.

Hogy mellette léteznek egyéb elképzelt sátánok is, azt ki nem sz..ja le.

2016. júl. 23. 23:33
 6/15 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem vannak.

Személyes megjegyezésként ,szerintem bohóckodás az egész.

2016. júl. 24. 05:29
 7/15 anonim ***** válasza:
54%

Ui.: Itt egy videó detroiti sátánistákról...

https://www.youtube.com/watch?v=zGh4Wv7Q90w

Szerintem értelmi fogyatékosak...

2016. júl. 24. 07:25
 8/15 anonim ***** válasza:
Szia! Az voltam, már más vagyok, de tudok mesélni Neked a vallásról/a jelenlegi vallásomról, ha szeretnéd. A szűk látókörű keresztényekkel pedig nem kell foglalkoznod, agymosás alatt állnak szegények. Írhatsz nyugodtan.
2016. júl. 24. 21:07
 9/15 anonim ***** válasza:
33%

Nem irigyellek kérdező, nem túl fényes eddig a lista

-Zsidókeresztény

-Meg mégegy

-egy újabb

- És egy ex SS aki mesélne.

Nekem írhatsz kérdező, ha beszélgetni szeretnél, spirituális sátánista vagyok.

2016. júl. 25. 15:31
 10/15 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz az utálkozókkal, akik kényszeresen téríteni akarnak. Ha nem fogják fel, hogy az neked nem kell, amit ők ajánlanak akkor nem érdemes időt pazarolni rájuk. Aki nincs ebben benne és nem tud semmit a ss-ről, az csak ilyesmit fog írni. Remélem, hogy tudtál beszélni az előzővel, ha gondod, nekem is írhatsz, szívesen beszélgetek :)
2016. júl. 25. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!