A mormon vallás miről szól?
Figyelt kérdés
Kaptam már mormon könyvét tőlük,olvastam is így kíváncsiságból,de nem bírok rájönni,hogy mi a lényege. Belekezd egy témába a mondat első felében,aztán a másodikban meg úgy elkanyarodik,hogy mire a végére érek,már azt sem tudom,mivel kezdtem,vagy,hogy mi akart lenni a mondanivalója. Valaki tömören el tudná magyarázni,hogy mint vallás,miben hisznek,miben reménykednek ők,stb.? :)2016. júl. 20. 11:13
11/12 anonim válasza:
Szívesen, de ha bármi további kérdésed lenne írhatsz nyugodtan privátot is.
Üdv:
Levente
12/12 anonim válasza:
Kedves opendoor!
"azt is tanítja, hogy Jézus, a megváltó, Ádám, és Mária kapcsolatából származik."
Ezt hol olvasta??? Ekkora hülyeséget leírni. Ne hazudozzon ha lehet. Ilyet nem tanít a mormon egyház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!