Hogy lehet egy pap (bármilyen keresztény felekezet papja) a Jobbik híve? A Jobbik az intolerancia, a kirekesztés pártja, Jézus pedig nem ezt tanította az Ő szolgáinak.
Kedves névtelen 8-as válaszoló! Ha a kérdés az ortodox keresztényekről szólna, még igazad is lenne, de mivel a kérdező külön meg is említi, hogy bármilyen keresztény felekezettel kapcsolatos a kérdése (és a 6. válaszában sem emel ki külön egy felekezetet sem), így az nem túl reális érv, hogy "volt olyan, aki nem".
Ánblokk az egész kereszténységet nézve szóval nagyon is helytálló, hogy sokkal emberbarátibb a mai, mint a középkori kereszténység.
9-es semmi sem akadályoz meg téged, ha anyádat agyba-főbe veri egy bűnöző, akkor ne öleld a kebledre.
A jobbikosok támogatják ugyan az ilyen bűnözők büntetését, de te küzdhetsz értük, te igaz keresztény
1. Miért gondolod, hogy keresztény vagyok? Nem vagyok az.
2. A kérdező azt kérdezte, hogy hogyan lehet valaki egyszerre Jobbikos és Keresztény. Nem lehet. Jézus tanításai köszönőviszonyban sincsenek azzal, amit a Jobbik hirdet. A Jobbik a gyűlöletet, a megtorlást, a halálbüntetést vallja, Jézus pedig a szeretetet és a megbocsájtás az ellenségei számára is. És igen, Jézus megölelné, és megbocsájtana a gyilkosoknak.
3. Miért vagy ennyire agresszív és gyűlölködő?
Úgy, hogy a jobbik megtéveszti mint annyi embert... vagy egyszerűen bekattan, és az ilyen emberek imádják ha valami magasabb rendű dolog legitimálja a gyűlöletüket, pl hogy megvédik a hazát, az értékeket, a kultúránkat, a családot, a puszta létünket, stb stb, az isteni felhatalmazás pedig egyszerűen adja magát
sok sorozatgyilkos is arra hivatkozott, hogy isteni igazságzolgáltatást hajt végre, vagy hasonló, persze ha megkérdezték h miféle istenről van szó, mely vallás tagja az illető, zavarba jött, mert előtte mindig is ateista volt
ugyan így a gyűlölködőknek akik a kereszténységre hivatkoznak ,csak erre a kis legitimációra kell a kereszténység
13 -nem gondoltam, hogy valójában keresztény vagy, valójában a kereszténygyűlölők szoktak tanácsokat adni itt a gyk-n, hogy milyen is legyen a JÓ keresztény :D
nem vagyok jobbikos, a miheztartás végett,
de rohadtul elegem van a rágalmazásból!
Amikor Marian Cozmát agyonverték - utána a gyilkos anyja azt nyilatkozta -ájáj nem a fiamtól kell félni, hanem a gárdától, attól
Volt valami jobbikhoz köthető társadalomellenes tett?
Naugye.. Be lehet fejezni a rágalmazást. Elég volt, nem vagyok agresszív, de könnyű a fotelból a Rózsadombról toleránsnak lenni, nehéz viszont úgy élni, hogy a fejed fölül ellopják a tetőt - és a hatóság fél a bosszútól, úgy csinál mintha nem lenne probléma egy szál se.
"A Jobbik az intolerancia, a kirekesztés pártja"
Ez így egyszerűen nem igaz.
Ezt tőle kéne megkérdezni.
Egyébként katolikus pap nem lehet politikai párt tagja, azt meg, hogy kire szavaz, az ő dolga. Viszont egy konkrét párt mellé teljes mellszélességgel kiállni vagy kampányolni szerintem meggondolatlan dolog egy egyházi személy részéről, legyen az bármilyen párt. Viszont az olyan társadalmi kérdésekről, amik érintik az erkölcsöt, arról meg kötelessége beszélni.
"És igen, Jézus megölelné, és megbocsájtana a gyilkosoknak." 13
Nem nagyon jellemző a tiszta gondolkodóképesség a liberálisokra, a minden értéket elmaszatolókra, de ez a 13-as mondat giccsességében is példa nélküli, olyan gennyes habos sütemény - ezt egyétek ti, kereszténységet, Európát tönkre tevő libernyákok, ölelgessétek a gyilkosokat, jó lesz az nektek.
Az egyedüli intoleráns és kirekesztő pártok azok a balliberális pártok.
Mivel külhoni magyar vagyok ezt alá is tudom támasztani. Az MSZP és társai sokkal jobban gyűlölnek minket mint a legvadabb neonácik a cigányokat. Néha olyan rasszista szövegeket tudnak leadni a magyar társaik ellen, hogy Sztálin is irigy lenne rájuk.
Mellesleg a Jobbik ennyire "kirekesztő":
https://www.youtube.com/watch?v=k0v7RYJsXag
Nézzétek végig! Nem hosszú megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!