Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy rázzak le egy Jehova tanút?

Hogy rázzak le egy Jehova tanút?

Figyelt kérdés
Van egy munkatársam, aki sokat beszél róla és a dolgaikról, egyszer már próbált beszervezni akkor közöltem vele, hogy nem érdekel, de most újra kezdte. Miért nem fogja fel, hogy engem nem érdekel, sőt zavar? Mit tegyek, hogy befejezze? Nem akarom megbántani, de ha máshogy nem megy akkor kénytelen leszek.
2016. jún. 27. 20:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Főnökhöz nem szeretnék ezzel fordulni, nálunk a vallás tiltott téma, talán bajba sodornám vele és akármennyire idegesít, nem szeretnék bajt neki! De ha így folytatja meggondolom, hisz megkeseríti a napjaim.
2016. jún. 27. 21:35
 12/16 anonim ***** válasza:
66%
Beszélgess velük értelmesen. Én egyszer elmagyaráztam nekik az ősrobbanás elméletet, azóta nagy ívben kerülik a házunkat.
2016. jún. 27. 21:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Én azt mondtam nekik, hogy buddhista vagyok, és szeretném megtéríteni őket :-)
2016. jún. 28. 21:35
 14/16 anonim ***** válasza:
59%
Mondd meg neki, hogy ha nem hagy békén, szólsz az istenednek, hogy verje meg az övét.
2016. júl. 4. 22:24
 15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez jó :)
2016. júl. 5. 17:40
 16/16 anonim válasza:

Velem egyszer történt ilyen. becsönget. Elkezdi mondani, mondom nem érdekel. PAFF rá az ajtó.

2.-ára kb 1 hét múlva megint becsöngetnek. Bele se kezdett, mondtam nem érdekel.

Mikor 3.-ára is ugyanaz becsengetett. Leordítottam a fejét:

FOGD MÁR FEL? HOGY LESZAROM A VALLÁSOD! ( KB a 3. lakótelep is hallotta )

DURR rá az ajtó.

Azóta felém se néztek :D

2016. júl. 9. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!