2/13 anonim válasza:
Ha mind a két fél megtért és újjászületett keresztény, így Isten az, aki vezeti őket a házasságban is.
3/13 anonim válasza:
Ez a szokásos szektás szerepleosztós kérdezz-felelek játék :)
4/13 KZitus válasza:
Szia
A Biblia tanácsa, és annak megfogadása, alkalmazása, sok házasságot mentett meg a válástól.
Viszont jelenleg olyan nem létezik, hogy "tökèletessè tenni a házasságot"
A minőségén javítani persze lehet. De ettől függetlenül Pál apostol a házasággal kapcsolatban írta, hogy " azoknak nyomorúságuk lesz a testükben" az 1Kor 7:28 versében.
Egyébként érdekes dolgokat ír a 7 fejezet a házasságról. De arról nem, hogy "tökéletessé" lehet tenni.
5/13 anonim válasza:
Ketteske vagyok: nem vagyok jehovista, csak gondoltam mielőtt valamelyik bemásolkása szokásos őrtorony szöveget saját vélemény helyett, gyorsan megelőztem a sajátommal. :P
6/13 anonim válasza:
Mondom bemásolja. Agyamra megy néha a mobil.
8/13 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy "tökéletes" ??
9/13 A kérdező kommentje:
Ha bemásolja,van amiből.
De te sesem fejből sem tanulmánybol nem tudsz másolni.
De csak,hogy tudd ,hogy Jt.csak a bibliábol másolnak,a tanulmányokat megtanulják amig mást ártatlanul támadnának.
2016. jún. 23. 21:40
10/13 anonim válasza:
Dehogy a Bibliából. Az őrtorony nevű folyóiratból és a weboldalból, ahol az igéket önkényesen magyarázza az őrtorony nevű zártkörű részvénytársaság. Mi baj is volt amúgy a kettes válaszommal? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!