Szerintetek segíthet egy vallásközösség?
Van akinek beválik, van akinek nem.
Viszont ami tény, az tény: egy közösség teljesen át tud formálni.
Ha új közösségbe kerülsz, mindig új és érdekes tudásra tehetsz szert, egy próbát megér!
Szia!
Szerintem csak Isten tud segíteni. Egy ember sem képes arra, hogy megváltoztasson egy másik embert, erre csak Isten képes.
Olvasd a Bibliát, és hagyd, hogy Isten adjon célt és értelmet az életednek. A közösség csak eszköz lehet Isten kezében, hogy a hitéletedet gyakorold, de a hit a te tudatos döntésed.
Üdv. Péter
"Egy ember sem képes arra, hogy megváltoztasson egy másik embert, erre csak Isten képes."
Jajaj, dehogynem képes egyik ember megváltoztatni egy másikat.
Látszik, hogy nem voltál katona, de még munkásszállón sem éltél.
Szia
Ha nem tudod a környezetedben megtalálni a tanúkat, keres rá a jw.org honlapra, és ott megtalálod a "rólunk" fül alatt a hozzád legközelebbi Királyság-termet:-) a többit már van tapasztalatod
Huúú mekkora kamu kérdés ez...jesszusom
PR-fogás, h meg legyen a tervszám?
Utolsó: nekem is ez az első, ami bevillant. :P
Maga a kérdés szóhasználata is abszolút arra hajaz, amit a Jehovistáktól megszokthattunk. A helyesírásról nem is beszélve... Valamiért az az érzésem, mintha ezt egy Jehovista írta volna ki, hogy így gyűjtsön érdeklődőket.
Sajnos beigazolodott a gyanúm. A kérdés feltevője trollkodik és Ő maga is Jehova Tanúja.
Többieknek: Szerintem közösítsétek ki, ne is köszönjeek neki, megvetéssel legyetek iránta mert lejárat benneteket.
Elmondtad papi a kulcsomondatot:
" Ha egy összejövetelre elmész, mindenkit boldognak látsz", BOLDOGNAK LÁTSZ......hát igen, nem azok, hanem annak látod őket. A Xanax gyár kölön köszönetett mond nekik, mert nagy fogyasztói.
"Vigyázzatok azokkal, akik azt mondják, h itt a Krisztus meg amott a Krisztus......."
Hát igen pont ilyenek " köztünk az igazság, Isten csak nálunk munkálkodik". FELL KELLEN NŐNI VÉGRE és kijönni Babilon fogságából az élő Isten oltárához
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!