Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van itt valaki olyan, aki...

Van itt valaki olyan, aki mélyen és őszintén hisz Istenben, ismeri a Bibliát, és szívesen segítene nekem egy kérdésben?

Figyelt kérdés

Privátban elküldeném a történetem. Csak olyan írjon, aki nem gúnyolódik, és komolyan veszi a kérdésem.

Nagyon megköszönném! :)

2016. jún. 23. 16:10
1 2 3
 11/26 KZitus ***** válasza:

Szia

Ha a Bibliától vársz tanácsot, és keresed a megoldást az biztató dolog a számodra. Jó helyen geresed a megoldást:-)

Szívesen segítek én is :-)

2016. jún. 23. 21:05
 12/26 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is nyugodtan írjál
2016. jún. 24. 11:01
 13/26 A kérdező kommentje:

Mindenkiinek írtam, aki kérte, köszönöm nektek nagyon! :)

Akit még érdekelne, az írjon! :)

2016. jún. 24. 20:29
 14/26 anonim ***** válasza:
Református vagyok, nem nagyon vagyok tapasztalt de szívesen meghallgatlak és ha tudok segítek.
2016. jún. 25. 19:38
 15/26 anonim ***** válasza:

Fil. 1:2

Tanácsommal komoly gonddal küszködő embereknek segítettem már.

Visszajelzéseik alapján volt, aki egy-két évig még beszámolt életéről. (Kívülálló, empatikus és őszinte ember jobban rálát egy-egy kérdésre, mint aki benne van, ezért megértelek) - Több szem, többet lát.

Ha még aktuális, szívesen segítek.

2016. jún. 26. 10:54
 16/26 anonim ***** válasza:
Ha érdekel egy katolikus fiatal véleménye akkor írj és ha eltudlak tanáccsal látni visszaírok
2016. júl. 9. 22:02
 17/26 KZitus ***** válasza:
"Mindenkiinek írtam, aki kérte" ??????????
2016. dec. 16. 15:47
 18/26 A kérdező kommentje:
Bocsánat, ha valakit, pl. téged kihagytalak, akkoriban nagyon sokan írtak, lehet 1-2 ember elkeveredett. Ha még mindig szeretnél segíteni, szívesen elküldöm! :)
2016. dec. 16. 15:49
 19/26 anonim ***** válasza:
Miért emberek segítségét kéred? Kérd Istent, hogy vezessen el az igazságra! Nem kell más, csak egy egyszerű fordítású Biblia és sok ima. A többit elvégzi benned a Szentlélek.
2016. dec. 16. 21:37
 20/26 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Írhatsz nekem is amennyiben gondolod hogy szükséges!

De kíváncsi is lettem. Kaptál választ vagy segítséget?

2016. dec. 16. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!