Jehova tanúi mennyit szoktak imádkozni a kközösített testvéreikért?
még 1 imától sem lakott jól senki és még 1 ima sem mentett meg 1 embert sem aki szektába született
a keresztényektől a muzulmánokig
# 2
Egyik sem igaz, tudok konkrét ellenpéldát az általad említettekre.
Persze, az index, az origo, meg a 444 nem írták meg, ezért te nem tudhatsz ezekről :)
én kérek elnézést kedves 3 as
mutass 1 et
lehetőleg olyat ami 2 tanú előtt történt meg (nem jehova tanu) és cáfolhatatlanul az ima erejének köszönhető
ha ez igaz amit mondasz egy világrengető találmány
szólok is gyorsan hogy be lehet zárni a kórházakat mert instant megmentés van a templomba
belinkelnéd kérlek?
origami, 444 meg index ebből csak az utolsót tudom hogy járműveken irányjelző a többi nem tiszta
egy beszólogatástól, kötekedéstől, stb stb még senki nem került ki szektából, sem nem lakott jól ,sem nem gyógyult meg, sem nem került valamilyen szállásra, stb stb
ellenben imádkozó, azt a bizonyos "mesekönyvet" olvasgató, keresztények önkéntes-munkája, szervezése, áldozathozatala, szolidaritási készsége, stb folytán az ókortól napjainkig világszerte már igen
és rengeteg jó indulatú de nem keresztény ember is segít nekik alkalomszerűen
és erről olvashatsz a fidesz-csicska lapokban is, a 444-en is, a népszabadságban is, és az obiektív lapokban is (szerintem az origo és az index ide tartozik de ez nem a téma része)
Szia!
-A gyülekezetben vagyis a Királyság teremben közös ima a kiközösített testvérekért nincs, ezt egyénileg teszi meg az aki komolyan aggódik a kiközösítettekért.
De olyan, hogy direkt és közös imára hívják fel a gyülekezetet, olyan nincs.
Üdv;
Matyi
1. Timóteus 2:1 Intelek azért mindenek előtt, hogy tartassanak könyörgések, imádságok, esedezések, hálaadások, minden emberekért,
Itt Isten minden embert mond, nem pedig azt, hogy vannak kivételek. Tehát akkor hogyan szoktak többesszámban imádkozni a kiközösítettekért?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!