A baptista keresztények szerint "Isten küldte a lövészt"?
Nekem őszintén szólva pozitív képem van a keresztény vallásról. De ezeket olvasva néha azért megrendül ez a pozitív kép.
Nem értem, egy kereszténynek mindenképp ilyen küldetéstudata van hogy bűnözőként, bűnösként vegzálja a meleg embereket? Ennyire nem fogadhatja el vagy tisztelheti őket?
Nem kedves 11 es te vagy a primitív, mert nem vagy képes elfogadni, h nincs menny sem pokol , sem Ördög sem isten. Egy olyan istenben hiszel, aki szűzlányokat eröszakol meg.
A te gondolkodásod egy 2000 éves gondolkodás, szóval elmaradott vagy, primitív.
isten nem létezik
Jézus egy halandó, nagy dumás manipulátor
Kényelmes ugy élni ahogy te teszed, majd az isteen megbocsátja büneim.... bla bla
11-es:
"te vagy a primitív, mert nem vagy képes elfogadni, h nincs menny sem pokol , sem Ördög sem isten"
Ezek közül az utóbbiba hiszek csak.
De kösz ,hogy ennyire ismersz.
Amúgy nem primitíveztelek volna le (vagy írtam volna erősebbet) ,ha te nem feltételezted volna ,hogy a világon több milliárd Úrhívő ember hülye.
Csak te annyira ismered mind a több milliárdot ,hogy ilyen szinten tökéletes véleményt is tudsz mondani. Nyilvánvalóan.... :)
"Egy olyan istenben hiszel, aki szűzlányokat eröszakol meg."
Mi van? :DD
Max. álmodba.
Tudod van akinek ez a parafíliája ,fordulj szakemberhez. ;)
"A te gondolkodásod egy 2000 éves gondolkodás, szóval elmaradott vagy, primitív.
isten nem létezik "
Jó alátámasztás!
Ez kb. olyan ,mint:
"Fiam ,hülye vagy! Csak azért ,mert én azt mondtam és ma nem fog esni!"
"Jézus egy halandó, nagy dumás manipulátor "
Jézusba sem hiszek...
"Kényelmes ugy élni ahogy te teszed, majd az isteen megbocsátja büneim.... bla bla"
Én nem így élek. ;)
"Vaaaaagy, ha issten valban létezik és önmaga képmására teremtette az embereket, már pedig azt mondjátok igaz?"
Én ugyan nem.
"Szóval isten leheet h egy börruhás motoros homokos? "
Persze. :DDD
Zárásképen csak annyit tudok tanácsolni ,hogy ne légy szűk látókörű. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!