Jehova tanúi, ma melyik Őrtorony folyóirat, és melyik cikk lesz a téma a gyülekezetben? Régebben voltam, de most nem tudok menni, és érdekel miről lesz szó ma?!
Tanulmányozásra szánt kiadás 2016. április.
2. tanulmány: "A kitartás...hadd tegye teljessé munkáját
Jakab 1:4 verse szerint:
(Jakab 1:3, 4) . . .. 4 A kitartás pedig hadd tegye teljessé munkáját, hogy teljesek és minden tekintetben épek legyetek, és semminek se legyetek híján.
Én a kérdésre válaszoltam,
Lehet hogy valaki azért nullázott, mert nem Tanúk válaszoltak, és nem a kérdésre feleltek.
Velem is történt ilyen, amikor válaszoltam valamire, és azért nulláztak, mert offoltam.
Kedves kérdező!
A JW.org honlapon mindig megtalálod az aktuális Őrtorony cikkeket a Kiadványok/Folyóiratok/Tanulmányozásra szánt kiadás menük alatt. Ha rákkantintasz valamelyikre, kiírja, hogy az adott Őrtorony cikkeit mikor tanulmányozzuk a heti összejöveteleken. ("Ez a szám azokat a cikkeket tartalmazza, melyeket...[dátumok}...között fogunk tanulmányozni") Le is töltheted őket többféle formátumban onnan, vagy a JW Library alkalmazással. (ingyenes)
"A Bibliát kell csak olvasni, más csak egyéni látásmódot tanít."
Most ne haragudjon meg senki, de ez vitán felüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!