Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Egy keresztény zenésznek...

Egy keresztény zenésznek szabad más műfajú zenét is játszódjon?

Figyelt kérdés
pl. van egy zenész aki tényleg nagyon hívő de van egy másik zenekara is ahol mulatós műfajú zenéket játszanak és ő ezt nem tartja helyesnek. Mindkettőt nagyon szereti de szerinte nem fér össze ezért úgy gondolja abba kell hagynia és csak keresztyén dalokat játszhat ha Istennel akar élni...Ezt már máshol is hallottam de nem értem.. tényleg nem fér össze a kettő?

2016. jún. 5. 19:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha zenész, de nem énekes, a pajzán szöveget elengedheti a füle mellett.

Két füle van az embernek, de csak egy szája. Az egyik fülén be, a másikon ki. (Amit mond, az viszont legyen helytálló!)

2016. jún. 5. 20:32
 12/14 Molnár Sándorné ***** válasza:
66%

Szervusz!

A leghelyesebb, ha mások nem szólnak bele az Ő döntésébe. Ha az Ő lelkiismerete arra inditja, hogy ne játsszon ilyen zenét, az az Ő döntése. Nem szabad senkit rávenni arra, hogy 'megterhelje a saját lelkiismeretét'. Üdv:Judit!

2016. jún. 6. 10:48
 13/14 Attila_the_hun ***** válasza:

" játszódjon?"

Legalább fogalmazni tanulj meg.

2016. jún. 6. 20:46
 14/14 Roxy333 ***** válasza:
Ha nincs benne semmi olyan dolog,ami bűnre buzdítaná az embert,vagy ami egy adott bűnt szimpatikusnak állít be,és olyan természetesen énekelnek róla,mintha csak zoknit húzna az ember,akkor nincs vele gond. Én inkább azt tartom már nevetségesnek -még keresztény fejjel is- hogy már minden műfajt kereszténnyé akarnak varázsolni. Képzeljétek,találtam a yt-n olyat,hogy keresztény dubstep. Már mitől lenne keresztény egy dubstep,komolyan?! Ha valaki keresztény számokat szeretne,lelke rajta,de egy dubstepből soha nem lesz keresztény szám,bármennyire is erőltetik. Könyörgöm,a legtöbbnek még szövege sincs...
2016. júl. 23. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!