A Bibliában van-e valami leírva arról hogy az Iszlám elterjed Európában? Vagy az arabokról, akik elözönlik Európát?
# 1
"a balogjaikba" - Ezt hívják freudi elgépelésnek. :D
Nincs.
Nostradamusnak volt olyan jóslata, hogy Európa iszlám lesz.
hát, ha biztosat akarsz, olvasd el :D Amúgy is ez az európai kultúra alapja. Nem fog megártani
Amúgy nincs. Az újszövetségben egy szó nem esik arabokról, az Ószövetség a zsidó nép története, tehát eredendően arabfikázás. Ha dicső arab jóslatokat akarsz olvasd a Koránt, bár ilyen még abban sincs (amúgy az sem rossz könyv bámulatos mennyit lehet röhögni azon mit hisznek az emberek mi van benne, ha egyszer elolvasod)
Egy olvasott keresztény
"Ószövetség a zsidó nép története, tehát eredendően arabfikázás"
Ez hülyeség.
A tanakhban szó sincs más nép fikázásáról.
Szia!
Igen van. És a történelem ismétli önmagát, tekintettel arra, hogy ez már bekövetkezett közel 500 évvel ezelőtt.
Ajánlom figyelmedbe Jelenések könyve 9. fejezetét.
Üdv. Péter
Jelenések 9,??
Dehát azok akár génmanipulált állatok is lehetnek, nem emberek! Nincs szó a vallásukról, ...
És hol írja, hogy Európára törnek rá?
Jaj!
Köszönöm kedves Péter!
Én is ilyesmire gondoltam,teljesen tisztában vagyok vele hogy az Ószövetség a zsidó nép történelme és nem az araboké! (Lehet hogy rosszul tettem fel a kérdést?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!