Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti hiszek Istenben?

Ti hiszek Istenben?

Figyelt kérdés
2016. jún. 4. 23:34
1 2 3
 21/29 KZitus ***** válasza:
4%

Szia

Hát persze, hiszem, tudom, van Teremtőm:-).

Zsoltárok 10:4

A gonosz az ő fölényességében nem tudakozódik;

Ez minden gondolata: „Nincs Isten.”

2016. júl. 2. 17:43
 22/29 anonim válasza:
74%

Én teljes mértékben autista vagyok,és felőlem akár le is pontozhattok,nem érdekel. Nem fogjátok rám erőltetni a hitetek,az biztos! ;) Eddig is megvoltam anélkül,hogy egy nem létező alak miatt kötöttségekben éljek. És ha hiszitek,ha nem: teljesen boldog életet élek így is,habár szűkösen,de boldogan! Nem kell hit ahhoz,hogy jól érezzem magam. Ismerek olyat is,aki nagyon vallásos,mindene megvan neki,és folyton csak nyafog,boldogtalan...Nem a hit miatt fogok boldogan/boldogtalanul élni. Mert az összes vallás csak ámítás,amivel kilopják a pénzt a zsebedből. Ennyi,és nem több!

Meg szerintem a vallás DAJKAMESE. Aki hinni akar az Istenben/Allahban/bármelyik más istenségben,tegye. De csendben,és ne akarjon megtéríteni,valamint ne ócsároljon azért,mert nem hiszek a mesékben.

13/L

2016. júl. 9. 16:26
 23/29 anonim ***** válasza:
62%
Nem.
2016. júl. 9. 16:27
 24/29 anonim válasza:
100%
Bocsánat,rosszat írtam: ATEISTA. Mert ugye az autista egy beteg személy,aki nem tud kapcsolatokat létesíteni/megtartani,kommunikálni.
2016. júl. 9. 16:29
 25/29 anonim ***** válasza:
62%
Nem
2016. júl. 9. 16:35
 26/29 tgt ***** válasza:
Nem hiszek.
2016. júl. 16. 15:26
 27/29 Martin3410 válasza:
Nem.
2017. márc. 4. 09:22
 28/29 Attila_the_hun ***** válasza:
61%

"Ha lenne rá bizonyíték, nem hitnek hívnák. Hanem tudásnak."

Igazad van. Ezért szokták mondani, hogy a tudás a hitetlenek, ateisták, agnosztikusok, szkeptikusok oldalán áll, a tiéteken pedig a hit.

2017. ápr. 8. 10:42
 29/29 Attila_the_hun ***** válasza:

"Én teljes mértékben autista vagyok"

Én is! :)))

2017. ápr. 8. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!