Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az önkielégítés bűn?

Az önkielégítés bűn?

Figyelt kérdés

2016. jún. 1. 20:27
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
29%

Nyugodtan gúnyolódhatsz, de egyelőre te vagy vallásos. hívőket kinevetheted, de inkább irigyeld azért, mert értik Istent, ismerik Istent és tudják, hogy nem tilalmakat kaptak, hanem védőkorlátot.

Keress rá a neten röhögés helyett, például a jutubon erre a témára, hátha felfogod. Legyen így.

2016. jún. 1. 20:57
 12/38 anonim ***** válasza:
68%
Bűn
2016. jún. 1. 21:12
 13/38 A kérdező kommentje:

Nem keresek rá, mert itt tettem fel a kérdést. Ha akartam volna megnéztem volna ott. Én nem gúnyolódok, csak szimplán nevetséges szerintem, aki szerint ez bűn. Meg több hátránya is van, tényleg nem kiosztani akarom itt a vallásosakat, csak elmondom. Ha egy férfi nem önkielégít, akkor az anyagnak távoznia kell és sok esetben kicsorog magától, vagy alvás közben lesz orgazmusa. A prosztatának is ürülnie kell, ugyanúgy, mint pl a vastagbélnek. Ugye a szorulásos betegeknél nagyon magas a vastagbélrákos betegek aránya, mert nem tud tisztulni a szerv, ezért rák alakul ki. ugyan így van ez a prosztatával, ha nem tud ürülni, bebizonyítottan több a prosztatarákosok aránya azok körében akik vallási vagy egyéb okokból nem önkielégítenek vagy nem szexelnek. Ez nem gúnyolódás, csak gondolom, hogy elmondom, hogy nagyon nem egészséges.

És egyébként youtube-nak hívják.:)

2016. jún. 1. 21:15
 14/38 anonim ***** válasza:
43%

Igen bűn.

Isten adja meg Neked a kegyelmet, hogy egyszer majd fel tudd fogni, mennyivel érdemesebb tisztaságban élni!

2016. jún. 1. 21:17
 15/38 anonim ***** válasza:
82%
Bűn vagy nem bűn, akiben gyilkolási hajlamot és indulatokat vált ki, az egy beteg ember.
2016. jún. 1. 21:17
 16/38 A kérdező kommentje:

Azt gondolom, attól még tiszta vagyok, mert három naponta kiverem.:D Hiszek Istenben és szoktam imádkozni. Emiatt nem leszek tisztátalan szerintem. Aki ezt a dolgot tisztátalannak érzi, az azért van szerintem, mert belenevelték, így a gondolatától is fél.

Isten miért adott szexualitást, ha ez bűn. Mert ha meglátsz egy helyes lányt, attól még szexuális izgalomba jössz, attól, hogy nem fogsz maszturbálni..

2016. jún. 1. 21:27
 17/38 anonim ***** válasza:

"Én nem gúnyolódok, csak szimplán nevetséges szerintem, aki szerint ez bűn."

De mi ezt nem kérdeztük tőled, hogy kiről mit gondolsz. Te kérdezted, hogy mi mit gondolunk.

Úgyhogy köszönd meg szépen a választ, minden bácsinak és néninek, aki válaszra méltatott, a véleményedet meg tartsd meg magadnak.

2016. jún. 1. 21:45
 18/38 anonim ***** válasza:
Igen, de van bűnbocsánat és szabadulás a bűnbánók számára.
2016. jún. 1. 22:09
 19/38 A kérdező kommentje:

Én köszönöm mindenkinek, aki válaszolt, és én nem gúnyolódtam, a kilences válaszára reagáltam.:)

Megbánni viszont nem fogom, ez is isten ajándéka, hisz jó dolog. Minden emberben ott van a vágy miért létezik, ha ez rossz dolog? Olyan, mintha szomjas vagy és csillapítod a szomjad. A tiszta víz is Isten ajándéka.

2016. jún. 1. 22:29
 20/38 Papi Gonzales ***** válasza:
röhej..
2016. jún. 2. 09:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!