Nyugodtan gúnyolódhatsz, de egyelőre te vagy vallásos. hívőket kinevetheted, de inkább irigyeld azért, mert értik Istent, ismerik Istent és tudják, hogy nem tilalmakat kaptak, hanem védőkorlátot.
Keress rá a neten röhögés helyett, például a jutubon erre a témára, hátha felfogod. Legyen így.
Nem keresek rá, mert itt tettem fel a kérdést. Ha akartam volna megnéztem volna ott. Én nem gúnyolódok, csak szimplán nevetséges szerintem, aki szerint ez bűn. Meg több hátránya is van, tényleg nem kiosztani akarom itt a vallásosakat, csak elmondom. Ha egy férfi nem önkielégít, akkor az anyagnak távoznia kell és sok esetben kicsorog magától, vagy alvás közben lesz orgazmusa. A prosztatának is ürülnie kell, ugyanúgy, mint pl a vastagbélnek. Ugye a szorulásos betegeknél nagyon magas a vastagbélrákos betegek aránya, mert nem tud tisztulni a szerv, ezért rák alakul ki. ugyan így van ez a prosztatával, ha nem tud ürülni, bebizonyítottan több a prosztatarákosok aránya azok körében akik vallási vagy egyéb okokból nem önkielégítenek vagy nem szexelnek. Ez nem gúnyolódás, csak gondolom, hogy elmondom, hogy nagyon nem egészséges.
És egyébként youtube-nak hívják.:)
Igen bűn.
Isten adja meg Neked a kegyelmet, hogy egyszer majd fel tudd fogni, mennyivel érdemesebb tisztaságban élni!
Azt gondolom, attól még tiszta vagyok, mert három naponta kiverem.:D Hiszek Istenben és szoktam imádkozni. Emiatt nem leszek tisztátalan szerintem. Aki ezt a dolgot tisztátalannak érzi, az azért van szerintem, mert belenevelték, így a gondolatától is fél.
Isten miért adott szexualitást, ha ez bűn. Mert ha meglátsz egy helyes lányt, attól még szexuális izgalomba jössz, attól, hogy nem fogsz maszturbálni..
"Én nem gúnyolódok, csak szimplán nevetséges szerintem, aki szerint ez bűn."
De mi ezt nem kérdeztük tőled, hogy kiről mit gondolsz. Te kérdezted, hogy mi mit gondolunk.
Úgyhogy köszönd meg szépen a választ, minden bácsinak és néninek, aki válaszra méltatott, a véleményedet meg tartsd meg magadnak.
Én köszönöm mindenkinek, aki válaszolt, és én nem gúnyolódtam, a kilences válaszára reagáltam.:)
Megbánni viszont nem fogom, ez is isten ajándéka, hisz jó dolog. Minden emberben ott van a vágy miért létezik, ha ez rossz dolog? Olyan, mintha szomjas vagy és csillapítod a szomjad. A tiszta víz is Isten ajándéka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!