11/16 anonim válasza:
Ha követed Istent, akkor szolgája vagy.. ha férfi ha nő, ha transzvesztita vagy...
12/16 anonim válasza:
Azért tünik úgy, hogy a nők sokkal közelebb vannak Istenhez, mert az alaptermészetük szebb, jobb mint a férfiaknál. A férfiak sokkal hátrébb kezdenek, mint a nők, ez az igazság. Ráadásul manapság sokkal többen élünk, igy az elvárások rendkivül megnöttek a régi időkhöz képest, sokkal nehezebb szépnek lenni, mert mindig lesz valaki, aki nem fogadja el és nagyon el van veszve az egész. Sok pecsét kell hogy azt valaki elhordja, mégtöbb hogy elhozza vagy megnyissa, és éljen benne.
13/16 anonim válasza:
Nem.Isten a nőket nem tekinti embernek.
Csak vicceltem:)
14/16 tomika36 válasza:
Miért ne lehetne. Sőt van is. Gondoljunk csak itt Magyarországon hány női lelkész van (lelkész, nem pap - az a katolikusoknál van), azon felül egyházi segítők, presbiterek, tisztségviselők, gyülekezeti tagok, akik mind nők. Aki vallásos az Istent szolgálja, de nem rabszolgája.
És egy klasszikus az István a király-ból: Ha már e földön szolgáid vagyunk, Nyújts vigaszt a szenvedőknek, Bocsáss meg a vétkezőknek!
15/16 anonim válasza:
Először is melyik istenre gondolsz ???
16/16 anonim válasza:
Függ a vallástól. Pl a református egyházban léteznek papok, kik nők. Viszont a katolikusban nem kapnak elég szerepet szerintem. Ott csak apácák lehetnek, aminek lényegében azt sem tudom, mi a szerepe. Egyéb hitben is léteznek szerzetesnők, szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!