A keresztények miért utálják ennyire a sátánistákat?
Szegény sátánisták...
Ők aztán tényleg nem utálnak senkit.
# 3
Na ne mond már. Ezt az a tíz darab sátánista alapján állapítod meg, akik az internetre kommentelnek?
Ez a kérdés is a keresztényeke fikázza, és naponta több hasonló van. Olyan kérdést még nem láttam itt kiírva, ami a sátánistákat fikázta volna.
Miről is beszélünk?
Személy szerint én a sátánt utálom. A sátánistákat nem utálom, nagy sok érdekes állatfajta rohangál mindenfelé, vannak jobban, vannak kevésbé tévelygők, amíg másoknak nem okoznak kárt, nem hinném, hogy utálni kellene bárkit is. Ha valakinek a sátánizmusa olyan dolgokban mutatkozik meg, hogy bárkit, akár állatot kínoz, sérteget, megaláz, akkor ezt utálom, ahogy hasonló cselekedetet bárki mástól is utálnék. Azt is utálom, hogyha gúnyolják Istent, vagy kifigurázzák Jézust. Ezzel együtt emberek, és eként nézek rájuk. Ismerek olyanokat, akik sátánistaként tértek meg. Sokszor van olyan érzésem, hogy egy sátánista hamarabb tér meg, mint egy ateista, na nem mintha ebből azt a következtetést kellene levonni, hogy akkor egy sátánista jobb, mint egy ateista. :D
Én csak azt remélem, hogy a többségük nem jut el olyan mélységekbe, ahonnan emberileg már nincs visszaút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!